28/1/2016 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Σε στροφή 180 μοιρών υποχρεώθηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η εισήγησή του να δεχθεί ο Δήμος Γαλατσίου την παραχώρηση του ΠΑΛΑΙ από το ΤΑΙΠΕΔ για 6 μήνες. Οι έντονες αντιδράσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, υποχρέωσαν τον δήμαρχο Γαλατσίου σε άτακτη υποχώρηση, κάτι που φάνηκε κατά τη δευτερολογία του.
   Η αρχική πρόταση του Δημάρχου ήταν να πάρει ο δήμος το Ολυμπιακό Γυμναστήριο για «ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε. Στην αρχική του εισήγηση ανέφερε πώς «όταν δεν είσαι σε θέση ισχύος παίρνεις την πρόταση και φεύγεις» και συμπλήρωσε ότι  η εξέλιξη της όλης υπόθεσης, είναι «μια πρώτης τάξεως ευκαιρία».
   Μια τέτοια εξέλιξη, θα ήταν αρνητική για τους αγώνες που έχει δώσει η τοπική κοινωνία και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις από όλους όσοι πήραν το λόγο, ο κ. δήμαρχος, υποχρεώθηκε να αναθεωρήσει τη στάση του.
   Είναι χαρακτηριστικό πως στη δευτερολογία δεν επανέλαβε τη φράση «για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
   Επισήμανε επίσης, ότι θα καταθέσει στο ΤΑΙΠΕΔ τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για συνολική παραχώρηση με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους στο ΠΑΛΑΙ.
   Είναι προφανές ότι ο κ. Δήμαρχος κατάλαβε το λάθος του και το διόρθωσε, αλλά οφείλει να αντιληφθεί ότι τέτοιες εισηγήσεις, προσβάλουν τη νοημοσύνη του δημοτικού συμβουλίου και συνολικά της πόλης μας.
   Καλό είναι επίσης να αφαιρέσει από το λεξιλόγιό του το ρήμα «αιφνιδιαστήκαμε», κάτι που επανέλαβε για άλλη μια φορά, με αφορμή τη διεξαγωγή του τηλεπαιχνιδιού X-FACTOR στο Παλαί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
   Ελπίζουμε τα λάθη που έκανε να είναι τα τελευταία και κυρίως να μην αποδειχτούν μοιραία για την πόλη και τη νεολαία μας στην οποία πρέπει επιτέλους να δοθεί προς χρήση το ΠΑΛΑΙ.

«Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου»

Κωνσταντίνος  Ζώμπος
Ιωάννης Μανιάτης
ΑΘανάσιος Μπούρας
Ασπασία Παναγιωτακοπούλου
Γεωργία Κιτσίνη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια