25/1/2016 - ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙ!







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

   Στο κενό έπεσε η πρόταση του δημάρχου Γαλατσίου για το «ΠΑΛΑΙ». Θύελλα από την αντιπολίτευση - Δεν πέρασε στο δημοτικό συμβούλιο, η εισήγηση για παραχώρηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου για «συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
   Ηχηρό ήταν το «όχι» της αντιπολίτευσης στην πρόταση του δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου να παραχωρηθεί το ΠΑΛΑΙ στο δήμο Γαλατσίου από το ΤΑΙΠΕΔ, για διάστημα έξι μηνών.
   Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση χρησιμοποιώντας τη φράση «παραχώρηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
   Για να δικαιολογήσει την εισήγησή του, υποστήριξε επίσης, πώς «όταν δεν είσαι σε θέση ισχύος παίρνεις την πρόταση και φεύγεις».
   Οι έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει στο κενό η πρόταση που κατατέθηκε, καθώς στη δευτερολογία του απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη φράση «παραχώρηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
   Ο δήμαρχος μάλιστα δεσμεύτηκε, ότι θα καταθέσει στο ΤΑΙΠΕΔ, την πάγια θέση του δημοτικού συμβουλίου για συνολική παραχώρηση του ΠΑΛΑΙ, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε όλους.
Καθολική ήταν επίσης και η αποδοκιμασία όλων των παρατάξεων στη διεξαγωγή του reality X- FACTOR στο χώρο του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου.
   Η δημοτική Παράταξη «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ», χαιρετίζει την αναδίπλωση έστω και την ύστατη ώρα του δημάρχου της πόλης.
   Το όραμα να γίνει το ΠΑΛΑΙ χώρος πολιτισμού και αθλητισμού με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους, παραμένει ζωντανό.  


«ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»


                                  Νίκος Μαγκανάρης     Χρήστος Κιούπης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια