10/2/2016 - ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Μένετε μόνος σας κύριε Μαρκόπουλε!




Γαλάτσι – Νέα Αρχή 
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Δραματική ήταν για το Δήμαρχο Γαλατσίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που επικεντρώθηκε στο μείζον θέμα του Παλαί.
   Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Μαγκανάρης και Χρήστος Κιούπης ανέδειξαν τις μαύρες τρύπες της πρότασης Μαρκόπουλου που απέρριψε το ΤΑΙΠΕΔ.
   Από την απαντητική επιστολή γίνεται σαφές ότι το Ταμείο συζητά μόνο την εξάμηνη παραχώρηση, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί το στολίδι της πόλης με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου. 
   «Μένετε μόνος σας κύριε Μαρκόπουλε», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης στηλιτεύοντας τους λάθος χειρισμούς που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.            
Υπέρογκες αυξήσεις 
   Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Νίκος Μαγκανάρης αποκάλυψε αυξήσεις έως και 100% για δραστηριότητες ηλικιωμένων συμπολιτών μας στα ΚΑΠΗ του Δήμου.
   Πρόκειται για αυξήσεις σε ετήσιες συνδρομές, καλοκαιρινά μπάνια και εκδρομές των μελών, σε μια περίοδο που το εισόδημα των συνταξιούχων έχει μειωθεί δραματικά.  
   Το πλέον παράδοξο είναι ότι η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Ντίνα Σπηλιοπούλου ισχυρίστηκε ότι οι ηλικιωμένοι ήταν εκείνοι που επέμεναν για να πληρώσουν επιπλέον χρήματα. 
 Ν. Δ. ο Μαρκόπουλος
   Τέλος, έπεσαν οι μάσκες ως προς τον δήθεν ανεξάρτητο Δήμαρχο κύριο Μαρκόπουλο. 
   Για πρώτη φορά, μετά την πίεση που του άσκησαν οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης υποχρεώθηκε να πει ότι ανήκει πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία.
   Παραδέχτηκε μάλιστα ότι ψήφισε στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Γαλάτσι – Νέα Αρχή 

Νίκος Μαγκανάρης        Χρήστος Κιούπης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια