Γιώργος Μαρκόπουλος: Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Γαλατσίου


Ακολουθεί ανακοίνωση του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για τη στελέχωση του συνδυασμού του με νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

"Η ομάδα μας «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» στελεχώνεται από ανθρώπους εργατικούς, δυναμικούς, δραστήριους, χωρίς ιδιοτέλεια και με διάθεση και αγάπη για ειλικρινή προσφορά στο Γαλάτσι μας.

Στο δυναμικό του συνδυασμού μας καλωσορίζω τους:

✅ Περικλή Κακαρώνη
Ο Περικλής Κακαρώνης, είναι γέννημα θρέμμα Γαλατσιώτης. Είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Παναγιώτη και της Χριστίνας Κακαρώνη με καταγωγή από την Άγρα της Λέσβου. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ - Τεχνικού Μηχανών Εσωτερικής Καύσης και δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης, στο Γαλάτσι.Είναι παντρεμένος και έχει δύο μικρές κόρες.

✅ Πέτρο Βάσιλα
Ο Πέτρος Βάσιλας γεννήθηκε στο Γαλάτσι όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα , είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Από το 1992 έως σήμερα διατηρεί στη πόλη μας μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, οδοντιατρικό ιατρείο και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στο κοινωνικό του ενεργητικό παρουσιάζει μεγάλη εθελοντική δράση καθώς για πολλά χρόνια είναι ενεργό μέλος μιας ομάδας εθελοντών ιατρών που προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κατοίκους δυσπρόσιτων περιοχών της Ελλάδας, κυρίως μικρών νησιών. Το 2014 έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος δίπλα στον Γιώργο Μαρκόπουλο. Το διάστημα 2017 – 2018 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας.

✅ Ιωάννη Οικονόμου
Ο Ιωάννης Οικονόμου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Γαλάτσι, από Νάξιους γονείς. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Ειρήνη Γαβαλά με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α.Ο. Γαλατσίου στον οποίο ήταν συνιδρυτής του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) και εργάσθηκε επί τριάντα πέντε χρόνια στον μεγαλύτερο πετρελαϊκό Όμιλο της χώρας, από τον οποίο αποχώρησε με τον βαθμό του Δ/ντη Οικονομικών Υπηρεσιών. Στην αυτοδιοικητική του θητεία, μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, διετέλεσε για ένα χρόνο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ).

✅Νίκο Παπαδόπουλο
Ο Νίκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Γαλάτσι με τη σύζυγό του. Διαθέτει την δική του κατασκευαστική επιχείρηση στον χώρο του επίπλου, με ιδιαίτερη επιτυχημένη παρουσία στον ελληνικό και διεθνή χώρο. Από το 2014 έως και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» και εθελοντής σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε 13 ομάδες, όπως ΑΟ Γαλατσίου, Ακράτητος, Εθνικός Αστέρας κ.ά.Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έκανε τα πρώτα του βήματα το 2014 δίπλα στον Γιώργο Μαρκόπουλο και συνεχίζει κοντά του και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια