Με Βαζέχα, Ζούλια, Καλλίδη και Καρρά διεκδικεί ξανά την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης – Τα γνωστά ονόματα του ψηφοδελτίου


Με γνωστά ονόματα στο ψηφοδέλτιό του διεκδικεί εκ νέου τα ηνία της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στην παράταξη «Αθήνα Ψηλά» βρίσκονται μεταξύ άλλων καταξιωμένοι επαγγελματίες, καλλιτέχνες αλλά και σπουδαία άτομα του αθλητισμού όπως ο Κριστόφ – Ιρενέους Βαζύχα (Βαζέχα).
Στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη μεταξύ άλλων βρίσκεται ο επιχειρηματίας και designer, Βασίλης Ζούλιας, η ηθοποιός, Νικολέττα Καρρά αλλά και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης.
Ο γενικός κανόνας επιλογής των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξης ήταν «τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά» με δεδομένο ότι η Αθήνα έχει 129 γειτονιές.
Το ψηφοδέλτιο έχει ανανεωθεί κατά 70% με 244 νέα πρόσωπα, τα οποία πλαισιώνονται από 107 υποψηφίους του ψηφοδελτίου των εκλογών του 2019.
Το 45% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Από τους 351 υποψήφιους οι 156 είναι γυναίκες.
Το 10% των υποψηφίων είναι κάτω των 30 ετών (36 άτομα) ενώ ο μέσος όρος ηλικίας του συνόλου των υποψηφίων είναι τα 48 έτη.
Οι υποψήφιοι προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, κοινωνικούς χώρους, συλλόγους κ.λπ. Είναι επιστήμονες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, καλλιτέχνες.

Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια