«Ντροπή που βγήκε το όνομά μου»: Τι λέει ο «ξανθός μάγος» για τον βιασμό της 16χρονης βαφτιστήρας τουΟ «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης βαφτιστήρας του μιλά μέσα από τη φυλακή.

Ο78χρονος «ξανθός μάγος» ο οποίος έχει συλληφθεί έπειτα από την καταγγελία της 16χρονης βαφτιστήρας του για βιασμούς σε βάρος της, το διάστημα από το καλοκαίρι του 2020 έως το 2021, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι το κορίτσι το έκανε για εκδίκηση, επειδή δεν του έδωσε λεφτά για ναρκωτικά.

«Εμείς δεν είχαμε επαφές με το παιδί αυτό, χρόνια ολόκληρα, μόνο σε γενέθλια ή καμιά γιορτή. Μια μέρα ήρθαν στο σπίτι η μαμά της και ο μπαμπάς της αναστατωμένοι. Κλαίγανε, "τι θα κάνουμε", "το κορίτσι τρελάθηκε". Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να βοηθήσουμε και εμείς. Γιατί κι εγώ 406 ευρώ παίρνω σύνταξη. Τους ψωνίσαμε για το σπίτι, γιατί ο κουμπάρος αυτός έλεγε "να το ψυγείο είναι άδειο"», δήλωσε ο «ξανθός μάγος», μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω όνομα στην κοινωνία και νομίζω ότι το πέτυχα και όλοι με θαυμάζουν», είπε κατόπιν ο γνωστός ταχυδακτυλουργός.

«Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ»

«Ντροπή που βγήκε το όνομά μου, δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ», πρόσθεσε ενοχλημένος ενώ για το ενδεχόμενο να προκύψουν νέες καταγγελίες ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θα ακολουθήσουν άλλες καταγγελίες. Κάνω παιδικές παραστάσεις και όλα αυτά τα χρόνια πηγαίνω σε πάρτι και γενέθλια. Όσα παιδάκια περνάνε από το μαγαζί της γυναίκας μου λένε ''μαμά, ο μάγος'', έρχονται να με αγκαλιάσουν και βγάζουν φωτογραφίες».

Όπως ισχυρίζεται ο «ξανθός μάγος» εκείνη την περίοδο ο πατέρας του φερόμενου θύματος τού είχε ζητήσει 2.000 ευρώ όμως δεν τα διέθετε. Η ανήλικη απευθύνθηκε τότε στον κατηγορούμενο λέγοντας ότι έχει έναν φίλο και ζήτησε αντίστοιχο ποσό για να πάρουν ουσίες και να κρατήσουν χρήματα και για τους ίδιους.

«Το άλλο βράδυ έρχεται εκεί στο παράθυρο και με έντονο τόνο που πρώτη φορά μου μίλησε έτσι έντονα είπε ότι αν δεν μου δώσεις τα 2 χιλιάρικα θα πάω στην αστυνομία και θα πω ότι μου έβαλες χάπια στο ποτό και ασέλγησες και έκανες και τα δικά της», είπε ο κατηγορούμενος. «Εκείνη την ώρα έβγαινε ο κρεοπώλης να πετάξει τα σκουπίδια και είδε και άκουσε το σκηνικό αυτό και τής λέει: "δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι". Λέει θα μπω και μάρτυρας και μπήκε μάρτυρας και είπε ότι άκουσε και είδε αυτό το σκηνικό».


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια