Βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών από τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γιώργο Μαρκόπουλο στο ΠΑΛΑΙΣυνολικά 105 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στην εκδήλωση του Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στον χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου ΠΑΛΑΙ, με σκοπό τη βράβευση των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο 6ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kung Fu, το οποίο διεξήχθη στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, αφού παρέδωσε τις τιμητικές πλακέτες στους διακριθέντες αθλητές και τις διακριθείσες αθλήτριες, τους συνεχάρη για τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις τους και ευχήθηκε να συνεχίσουν δυναμικά την πορεία τους προς την κορυφή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Χρήστος Παπαχρήστος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Γαλατσίου, ευχαριστώντας τον θερμά για τη συνεργασία στην υλοποίηση της εκδήλωσης στο ΠΑΛΑΙ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ιδρύθηκε το 2012. Ο κ. Χρήστος Παπαχρήστος είναι πρόεδρος και ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (HELLENIC WUSHU FEDERATION) και μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Βραβεύσεων για το ΤΑΪ ΤΣΙ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΓΟΥΣΟΥ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια