Φονικό στα Ανώγεια: Σπάραξε η μάνα του Ξυλούρη - «Παιδάκι μου...»



Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης αναβίωσε σήμερα η εκδίκαση του διπλού φονικού στα Ανώγεια, με θύματα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 32χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Ο γιος του 63χρονου λυράρη, Μανώλης Καλομοίρης δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία του 32χρονου Ξυλούρη, ο οποίος πριν πέσει νεκρός, είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον πατέρα του κατηγορούμενου, μετά από συμπλοκή στα Ανώγεια, τον Μάιο του 2020.

Απαρηγόρητη η μητέρα του Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια, σπάραζε για τον χαμό του γιού της. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου» φώναζε και μοιρολογούσε, ενώ συγγενείς της προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο Μανώλης Καλομοίρης κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν επτά ετών για τις υπόλοιπες πράξεις.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο Καλομοίρης στην απολογία του περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, υποστηρίζοντας ότι έπραξε έτσι επειδή φοβήθηκε.

«Από εκείνο το βράδυ υπάρχουν εικόνες σκόρπιες. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τις κατανείμω στη σωστή σειρά. Μέχρι σήμερα δεν τα έχω καταφέρει» είπε αρχικά ο Μανόλης Καλομοίρης.


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια