Αντίνοος Αλμπάνης: «Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία»Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πόσο πολύ πίστεψε στον Θεό από όταν αρρώστησε και μετά.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε για τα προσωπικά και επαγγελματικά του αλλά και για το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή.

«Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει, που όλα είναι υλικά, να διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν» αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στο τέλος μίλησε για μια προσωπική στιγμή του: «Σε μια βόλτα στη γειτονιά μου, που έχει ένα εκκλησάκι εκεί, κάποια στιγμή μπήκα μέσα. Ήταν ένας χώρος που είχε πολλή γαλήνη, ηρεμία και ένιωθα καλά. Πήγαινα και καθόμουν για ώρες»


Πηγή: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια