Ελένη Κοκκίδου: Αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μετά από 10 χρόνια
Η Βουλίτσα από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μιλάει για την απόφασή της να αποχωρήσει από την επιτυχημένη σειρά μετά από 10 χρόνια

Η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Η δημοφιλής ηθοποιός την οποία λατρεύουμε εδώ και 10 χρόνια στην καθημερινή σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», αποφάσισε να αποχωρήσει και ξεκαθαρίζει τον λόγο που την οδήγησε σε αυτό.

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος», ανέφερε από καρδιάς η Ελένη Κοκκίδου.


Πηγή: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια