«Θρίλερ» με την κατάσκοπο «Μαρία Τσάλλα»: Νεκρός ο 45χρονος δικηγόρος που τη βοήθησεΟ δικηγόρος με ρωσική καταγωγή που φέρεται να είχε βοηθήσει τη Ρωσίδα κατάσκοπο που εμφανιζόταν με το όνομα «Μαρία Τσάλλα», πέθανε περίπου στα 45 του χρόνια πριν 2 χρόνια.

«Μυστήριο» συνεχίζει να καλύπτει πολλές από τις ενέργειες της Ρωσίδας κατασκόπου, η δράση της οποίας αποκαλύφθηκε από την ΕΥΠ. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του MEGA, ο δικηγόρος, περίπου 40 ετών, ήταν εκείνος που υποδέχθηκε την κατάσκοπο και να δέχτηκε να τη βοηθήσει με την ελληνοποίησή της. Ακόμα μετά την ελληνοποίησή της, λειτουργούσε σαν φορολογικός της εκπρόσωπος. Ο ίδιος άνθρωπος, φέρεται να της παρείχε νομική αρωγή στις ενέργειές της για να εγγραφεί στο Δημοτολόγιο.

Ο δικηγόρος είχε το γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους, ήταν και ο ίδιος ρωσικής καταγωγής, ενώ βοηθούσε κατά κανόνα, Ρώσους πολίτες που βρίσκονταν στην Ελλάδα. Ανήκε άλλωστε και ο ίδιος σε έναν ελληνορωσικό σύνδεσμο φιλίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η επιγραφή στο δικηγορικό του γραφείο ήταν στα ρώσικα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν από περίπου δύο χρόνια και ενώ ο ίδιος δεν ήταν πάνω από 45 χρονών, πέθανε. Παράλληλα από τις έρευνες, φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία της μητέρας της Ιρίνα Σμίρεβα. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει γεννηθεί το 1969 και έχει αποβιώσει το 2013, ενώ φέρεται ακόμα να είχε ποινικές εμπλοκές και να είχε φυλακιστεί.

Η Αστυνομική Ταυτότητα της Ρωσίδας κατασκόπου

Την υπογραφή που έβαλε η Ρωσίδα κατάσκοπος στην αίτηση έκδοσης Αστυνομικής Ταυτότητας, φέρνει στο φως ο Alpha. Η αίτηση έχει γίνει παραμονή Χριστουγέννων, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ στο δελτίο αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία και ο τόπος γέννησής της. Φαίνεται μάλιστα δηλωμένη στο δημοτολόγιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Δηλώνει αγνώστου πατρός και στην κατοικία δηλώνεται αόριστα το Αλιβέρι. Το έγγραφο που παρουσιάζει ο Alpha φέρεται να είναι η μοναδική ταυτότητα που έχει εκδώσει. Ο άνθρωπος που συνόδευσε τη «Μαρία Τσάλλα» στο ΑΤ και βεβαίωσε την ταυτοπροσωπία μίλησε στο ίδιο κανάλι. Πρόκειται για ηλικιωμένο που δεν ήξερε την πραγματική της ταυτότητα.


Πηγή: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια