Τέμπη: «Μαμά μου λείπεις» - Συγκινεί ο ηθοποιός που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημαΟ ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης συγκινεί με την ανάρτησή του για τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη

Κανείς δεν μπορεί να συνέλθει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η οποία κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Οι οικογένειες των θυμάτων προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξανα-αντικρύσουν τους δικούς τους ανθρώπους όμως αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

Τρεις εβδομάδες μετά τη σύγκρουση των τρένων, ο πόνος συνεχίζει να είναι αβάσταχτος...

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν συγγενή τους είναι και ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο οποίος έχασε τη μητέρα του, η οποία επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Η γυναίκα είχε κατέβει στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη για να δει το γιο της και να περάσουν μαζί το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας. Η 55χρονη είχε πάρει το τρένο για να επιστρέψει στην πόλη της, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ.

Ο ηθοποιός με μια συγκινητική φωτογραφία στο Facebook ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και μίλησε από την καρδιά του για τη μητέρα του και το πόσο του λείπει.

«Σας ευχαριστώ για την στήριξη και τα χιλιάδες συλλυπητήρια που έχω λάβει για την μητέρα μου. Εύχομαι να μην περάσει κανένας άνθρωπος αυτό που περνάει η οικογένεια μου. Στέλνω την στήριξη μου και την αγάπη μου και στις άλλες οικογένειες όλων όσων χάσανε τους συγγενείς τους στο τρένο. Μαμά μου λείπεις», έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.


Πηγή: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια