ΓΑΛΑΤΣΙ: Συλλήψεις της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στο Γαλάτσι


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε Γαλάτσι και Νίκαια

Κατασχέθηκαν -14.038- καπνικά προϊόντα και -7.041- βεγγαλικά

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 25-2-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 62χρονη ημεδαπή για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα ψιλικών που εμπορεύεται λαθραία καπνικά προϊόντα και βεγγαλικά, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν -2.704- καπνικά προϊόντα και -7.041- βεγγαλικά.
Η συλληφθείσα ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 25-2-2023 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, δύο αλλοδαποί, 30 και 27 ετών, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Κατά τον έλεγχο σε δύο άτομα που εξέρχονταν από οικία στη Νίκαια, κατελήφθησαν να κατέχουν νάιλον συσκευασία που περιείχε καπνικά προϊόντα χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και από περαιτέρω έλεγχο στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -11.434- καπνικά προϊόντα.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια