«Ηταν σαν σεισμός, προσπάθησα να βοηθήσω όσο περισσότερους μπορούσα... Ηταν κι ένα κοριτσάκι 6 μηνών»: Νέα μαρτυρία επιβάτη


«Ηταν σαν σεισμός, προσπάθησα να βοηθήσω όσο περισσότερους μπορούσα... Ηταν κι ένα κοριτσάκι 6 μηνών»: Νέα μαρτυρία επιβάτη.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία επιβάτη που βρισκόταν στο 6ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλο τρένο στα Τέμπη.
«Βρισκόμουν στο βαγόνι 6. Ήταν σαν ένας σεισμός. Έτσι τον νιώσαμε. Ήταν τρεις συγκρούσεις, η μία πιο μικρή από την άλλη. Στο βαγόνι μου χτύπησε μόνο μια γυναίκα, που αμέσως βοήθησα. Είχε σχιστεί το φρύδι της. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μετά προσπάθησα με κάποιους άλλους να βγάλουμε τους περισσότερους, γυναίκες και ηλικιωμένους γιατί ήταν πιο δύσκολη η μετακίνησή τους. Ήταν και ένα κοριτσάκι 6 μηνών που προσπάθησα να βρω αλλά δεν τα κατάφερα. Μίλησα με την μητέρα του και μου είπε ότι είναι στη Θεσσαλονίκη, δόξα τω Θεώ. Οι περισσότεροι στο βαγόνι μου ήταν καλά. Επιχείρησα μετά να πάω στα βαγόνια 5,4 και 3 και να βγάλω όσο περισσότερους μπορούσα» περιέγραψε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο της τραγωδίας.

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια