Ενημερωτική δράση με στόχο την προώθηση της ισότητας στη συμμετοχή και στήριξη των γυναικών στην πολιτικήΤο Τμήμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Ανάπτυξης  (Τομέας Ισότητας) της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας – Τμήμα Παρακολούθησης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Γαλατσίου δράση με στόχο την προώθηση της ισότητας στη συμμετοχή και στήριξη των γυναικών στην πολιτική, καθώς  και στην ενημέρωση για την ΒΙΑ κατά των γυναικών, η οποία δυστυχώς έχει αυξηθεί σημαντικά.

Με την στήριξη της Διοίκησης του Δήμου μας και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα, κ. Δημοσθένους Άγγελου προωθούμε το μήνυμα τόσο για την «Μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στην Πολιτική» εν όψει των εκλογών, όσο και το μήνυμα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ», διανέμοντας στους πολίτες μας ενημερωτικά φυλλάδια, τσάντες, στυλό και αφίσες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις κ.κ. Κατερίνα Μπαρτζώκα, Ζωή Μαγουλά και Στέλλα Μάλλιου από το Τμήμα Παρακολούθησης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων για την πολύτιμη συμμετοχή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια