Ολοκληρώθηκε το μουσικοχορευτικό ταξίδι με τίτλο: “Καλώς ανταμωθήκαμε μες του χορού τα βήματα” στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου

 
Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με τίτλο: “Καλώς ανταμωθήκαμε μες του χορού τα βήματα” ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Χώρου Καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου με τη συμμετοχή των μελών του τμήματος παραδοσιακών χορών και την υπεύθυνη διδασκαλίας των χορών, κα. Ελένη Σαραντοπούλου.

Ήταν ένας «χορευτικός περίπατος» στα νησιά του Ιονίου και σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας, όπως Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη, με σκοπό να προβληθεί η λαογραφία μέσα από την παράδοση του χορού, της μουσικής και τις παραδοσιακές φορεσιές. Επίσης, έγινε ειδικό αφιέρωμα και στους ρεμπέτες χορευτές.

Στο τέλος της εκδήλωσης, αφού το κοινό χειροκρότησε κι αποθέωσε τους χορευτές και τη δασκάλα, όλοι μαζί πλέον συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό χορευτικό γλέντι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια