ΣΟΚ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τρεις μαθητές και τους εκσφενδόνισε στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ
Σοκ προκαλεί το βίντεο, όπου ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου πέφτει πάνω σε τρεις μαθητές που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, στη Μόσχα.

Το μπλε αυτοκίνητο, αφού συγκρούστηκε με το λευκό όχημα, έπεσε πάνω στην παρέα των τριών φίλων, εκσφενδονίζοντας τους στον αέρα. Δύο από τα παιδιά βρέθηκαν 12 μέτρα μακριά από το αρχικό σημείο σύγκρουσης.


Τα τρία αγόρια, δύο εξ αυτών είναι 17 ετών και ο τρίτος 18 ετών, είχαν άγιο, καθώς γλίτωσαν μόνο με κάποια κατάγματα και κακώσεις και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε γυναίκα, λίγο νωρίτερα είχε συγκρουστεί με το λευκό αυτοκίνητο που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.
Μετά το ατύχημα η γυναίκα οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο και σοκαρισμένη. Αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν στο πλευρό των τραυματιών και έκαναν λόγο για θαύμα, που έζησαν από ένα τέτοιο τροχαίο.
Ένας αστυνομικός δήλωσε "Βλέποντας τη σύγκρουση, είναι θαύμα ότι τα τρία παιδιά δεν σκοτώθηκαν επιτόπου".
Ο Danil Novikov έχει ένα σπασμένο γόνατο και ένα τραύμα στο κεφάλι, ο Denis Elchi έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, έχει ένα σπασμένο δάχτυλο και τραύματα στα πόδια και ο Vladimir Gerasimov έχει παρόμοιους τραυματισμούς.


Ο Denis ανέφερε ότι "Το αυτοκίνητο μας χτύπησε και με πέταξε πέντε μέτρα ψηλά. Και οι τρεις μας τραυματιστήκαμε αλλά είμαστε ζωντανοί".
Δείτε το βίντεο.

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια