Μαρτυρία-σοκ γυναίκας για τους Αλβανούς ισοβίτες: Ο ένας από τους δραπέτες προσπάθησε να ανέβει στο διαμέρισμά μου - ΒΙΝΤΕΟ
Οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, που απέδρασαν το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους από το λιμάνι του Πειραιά και συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν αντιλήφθηκαν την έφοδο της αστυνομίας, επιχείρησαν να διαφύγουν από ένα διαμέρισμα όπου βρισκόταν μια νεαρή μητέρα με το μωρό της.

"Φοβήθηκα πολύ, ακόμα δεν κοιμόμαστε τα βράδια. Σκεφτόμαστε ότι κοιμόμουν εγώ με το παιδί και ήταν από κάτω αυτοί οι δύο. Φοβήθηκα για το παιδί μου, γιατί την ώρα που έγινε όλο αυτό ήμουν μόνη στο σπίτι με το παιδί" είπε η γυναίκα, μιλώντας στον ALPHA.

Η νεαρή μητέρα ανέφερε ότι ο δραπέτης προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο διαμέρισμα της. "Στην αρχή μου έλεγαν ότι είναι από την ΕΥΔΑΠ και εγώ δεν τους άνοιγα. Μετά μου είπαν ότι είναι από την Ασφάλεια, αλλά επειδή εγώ ζήτησα από τον ένα να μου δείξει την ταυτότητα, συνέχισα να μην του ανοίγω γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κλέφτης" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA.

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια