Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Κορίνας Τσοπέη: Είχα σκεφτεί να σκοτώσω τον άντρα μου

Η ζωή της θα ήταν το καλύτερο σενάριο για ταινία του Χόλιγουντ. Εκεί ζει άλλωστε από τη δεκαετία του ’60. Ο λόγος για Κορίνα Τσοπέη, η οποία στέφθηκε Μις Υφήλιος το 1964.

Ο πρώτος σύζυγός της, γιατρός στο επάγγελμα, την εγκατέλειψε με τρία ανήλικα παιδιά, ενώ ο δεύτερος -ο Φρέντι Φιλντς-, ένας από τους πιο διάσημους ατζέντηδες της Αμερικής, έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια, σε ηλικία 84 χρόνων.

Η Ελληνίδα σταρ, μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της στην Espresso αποκαλύπτοντας πώς κάποτε παραλίγο να καταστρέψει τη ζωή της για έναν άνδρα.


Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Είχατε ερωτικές απογοητεύσεις;

Μην πας μακριά: Ο άντρας που ερωτεύτηκα και έκανα τρία παιδιά μαζί του με εγκατέλειψε.

-Είναι ακόμα αγκάθι στην καρδιά σας αυτή η εγκατάλειψη;

Όχι. Γιατί τον άντρα μου τον «έθαψα» μέσα στο μυαλό μου την ίδια μέρα. Δεν υπήρχε για μένα μετά. Αυτός πίστευε ότι θα με ξαναβρεί κοντά του. Εγώ όμως είχα δώσει το τέλος σε αυτή την ιστορία. Μετά γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, που έκανε τη ζωή μου τόσο όμορφη όσο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε σε όνειρο. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μου σύζυγος μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν δεύτερο υπέροχο άντρα.

-Εκείνες τις τραγικές στιγμές σκεφτήκατε να δώσετε τέλος στη ζωή σας, δεδομένου ότι ήσασταν μόνη σε μια ξένη χώρα με τρία ανήλικα παιδιά;

Όταν έχεις παιδιά δεν το σκέφτεσαι αυτό. Να τον σκοτώσω, ναι, το είχα σκεφτεί. Ου ου, πολλές φορές. Μου ερχόταν να πάρω το αυτοκίνητο και να μπω μέσα στο δικαστήριο και να τον τελειώσω. Εκείνες τις τραγικές ώρες ήθελα εκδίκηση, όμως μετά, που ήμουν νηφάλια, έλεγα «όχι, δεν θα καταστραφώ». Ευτυχώς, όλες τις πράξεις της ζωής μου τις περνάω από κόσκινο.


enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια