Μητσοτάκης από τα Μέγαρα: Δέσμευσή μας η στήριξη της επιχειρηματικότητας ειδικά στον πρωτογενή τομέα
Στα Μέγαρα βρέθηκε, στα πλαίσια περιοδείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε επίσκεψη σε επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας οστρακοειδών, στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Agrosyn», στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, σε επιχείρηση εμπορίας αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων αλλά και οινοποιείο της περιοχής.


Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην πόλη των Μεγάρων, συνομίλησε με πολλούς κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες. Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως μία σειρά από νέες επιχειρήσεις και ομάδες παραγωγών παλεύουν κόντρα στη γραφειοκρατία και στην υπερβολική φορολογική επιβάρυνση για να διαπρέψουν επιχειρηματικά. Όπως σημείωσε, δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, όπως είπε, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας, θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια