Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Καμίνι την Κυριακή το πρωί!ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: «Γίνε κι εσύ ο Βοηθός του Άι Βασίλη» ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ!
Αγαπητοί συμπολίτες και λιλιπούτειοι φίλοι μας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι «Γίνε κι εσύ ο Βοηθός του Άι Βασίλη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Καμίνι Γαλατσίου (διασταύρωση οδών Γ. Καραϊσκάκη, Βαλτετσίου και Ρεθύμνης).
Όλα τα παιδιά θα γίνουν οι βοηθοί  του Άι Βασίλη, θα φορέσουν από ένα σκούφο ξωτικού, θα ζωγραφίσουν, θα φτιάξουν διάφορα παιχνίδια-φιγούρες και θ’ ακούσουνε τη χριστουγεννιάτικη ιστορία: «Πως ο Snoopy το κουταβάκι έγινε ο βοηθός του Άι Βασίλη».
Μόλις τελειώσουμε, κάθε παιδί θα πάρει το ειδικό «Πιστοποιητικό Βοηθού του Άι Βασίλη», το οποίο θα πιστοποιεί ότι έγινε βοηθός του στο εργαστήρι μας. Μάλιστα ήδη μας τα έχει στείλει ο ίδιος ο Άι Βασίλης με τη σφραγίδα του από το μακρινό Βόρειο Πόλο.
Μετά το τέλος του εργαστηρίου θ’ ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο πάρτι με γλυκά, χυμούς και αναψυκτικά, και με τη συνοδεία των αγαπημένων μας χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.
Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια