23/12/2016 - Το All Star Game Ποδοσφαίρου Σάλας έγινε στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου με κεντρικό σύνθημα «Όλοι για τον Λεωνίδα»

Ο Δήμος Γαλατσίου φιλοξένησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, το ALLSTARGAME Ποδοσφαίρου Σάλας, που αποτελεί την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στον Λεωνίδα Κουτσούκη, τον νεαρό αθλητή από τη Ζάκυνθο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
Συνδιοργανωτές ήταν η ΠΕΠΣ Σάλας και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος ήδη έχει προβεί σε ενέργειες βοήθειας προς τον 21χρονο Λεωνίδα.
Στην έναρξη της εκδήλωσης ήταν πολλοί οι λιλιπούτειοι αθλητές από σωματεία – μέλη της ΠΕΠΣ Σάλας- που γέμισαν την κεντρική σάλα του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ), έδωσαν αγώνες επίδειξης και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Η Αναγέννηση Θρακ/νων, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η Αθλητική Επίλεκτη Ακαδημία Αθήνας, η Αθήνα ’90, η ΑΕΚ Σάλας, ο Παράδεισος Βορείων Προαστίων ήταν κάποια από τα σωματεία που έστειλαν αθλητές.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με αγώνα μεταξύ μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και παλαιμάχων του Ποδοσφαίρου Σάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των ALLSTAR, δηλαδή των αθλητών του Ποδοσφαίρου Σάλας που διακρίθηκαν κατά την περασμένη περίοδο. Τέλος, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των καλύτερων της σεζόν για την Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Σάλας.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στη πόλη μας τέτοια αθλητικά γεγονότα που αναδεικνύουν την ανθρωπιά μέσα από τον αθλητισμό. Το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ), το οποίο παραχωρήθηκε στο Δήμο μας μέχρι το 2020, είναι για όλους εμάς ο τόπος που συνδυάζει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά»
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Παναγιώτης Κόρμπος, το Δ.Σ. της ΠΕΠΣ Σάλας, καθώς και ο πατέρας του Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια στήριξης του γιου του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια