Οι Πελοποννήσιοι του Γαλατσίου Έκοψαν την Βασιλόπιτα τους!

           
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Καποδιστρίου 13, Γαλάτσι, Τ.Κ 11146
Τηλ.- FAX. 2102929604
Γαλάτσι, 20/1/2015
Αρ. Πρωτ. 540

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στην αίθουσά μας τους συμπατριώτες και φίλους του Συλλόγου Πελοποννησίων, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά  την αίθουσα αλλά και τον εξωτερικό χώρο και απόλαυσαν μια εξαιρετική εκδήλωση.
          Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη χορωδία ενηλίκων του Ωδείου "Αθηνά", οι οποίοι τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Ακολούθησε το παιδικό τμήμα της χορωδίας με πανέμορφα τραγούδια που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα.
          Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Παγιώτας καλωσόρισε τους επισήμους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Ακολούθησε μια σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Μπελίτση, ο οποίος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στους παριστάμενους και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για τη βοήθεια τους. Στη συνέχεια ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Λιόλιος  ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έκοψε το πρώτο κομμάτι. Τα κομμάτια μοιράστηκαν στους επισήμους και στους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου και το φλουρί έπεσε στον κ. Ζαβιτσάνο Ιωάννη, Πρόεδρο του Συλλόγου Επτανησίων, ο οποίος έλαβε και το δώρο που το συνόδευε, δύο βιβλία για τα μαρτυρικά Καλάβρυτα.
          Παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Γαλατσίου και συμπατριώτης μας κ.Μαρκόπουλος Γιώργος, οι Αντιδήμαρχοι Ελευθερίου Μάνος, Δερεδίνης Βασίλειος και Δαβίλλας Παναγιώτης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μανιάτης Ιωάννης και Μπούρας Αθανάσιος, οι οποίοι έχουν διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδροι του Συλλόγου, και αρκετοί ακόμα Δημοτικοί Σύμβουλοι.. Την τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας έκαναν πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι της ΠΟΑΕΑ, ΠΕΑΕΑ, του ΑΕ Γαλατσίου, του τοπικού τύπου και πολιτικών κομμάτων.
          Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα, τσίπουρο, μουσική και χορό.

Με τιμή για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γραμματέας

 Μπελίτσης Γ.                                                                           Παγιώτας Π.

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια