ΣΟΚ: Απεβίωσε Γνωστός Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γαλατσίου!!



Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης Δημοσιογράφος

   Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλους τους κατοίκους της πόλης του Γαλατσίου, ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού Ναξιώτη-Γαλατσιώτη Οικονομολόγου Γιάννη Βιτζηλαίου.
   Ο Γιάννης Βιτζηλαίος θυμίζουμε πως είχε ασχοληθεί από νέος με τα κοινά της πόλης μας. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου συμμετείχε ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Πρωτονοτάριου, αποσπώντας μεγάλη υποστήριξη σε σταυρούς από την αγάπη των συμπολιτών του, χωρίς δυστυχώς να εκλεγεί.
  Εχθές Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:30 μ.μ. τελέστηκε ακολουθία στον Ιερό Ναό της Αγίας Γλυκερίας, ενώ ετάφη στον  Άγιο Αντώνιο του Ηρακλείου.
   Εν κατά κλείδι, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Βιτζηλαίου, διότι εκτός που τύχαινε να τον γνωρίζω προσωπικά από τους κοινούς μας Αγώνες για την Πατρίδα μας, μέσω του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις έναν τόσο στενό συγγενή σου, έχοντας χάσει κι εγώ πριν ενάμιση χρόνο τον Πατέρα μου σε ηλικία μόλις 57 ετών. 

Καλό Ταξίδι Γιάννη!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια