Υπεγράφη η συμφωνία Παϊρότζ-Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό
Αέρας αλλαγής πνέει στον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε πως υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ του ίδιου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και πλέον το 50% των μετοχών του μέχρι πρότινος ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ περνάει στην PAN ASIA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

Πηγή: filathlos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια