ΈΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής κατά της κα. Κάζαγλη!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΑΙ

Σχετικά με την δημοσιευθείσα στον τύπο ανακοίνωση της Δημοτικής Συμβούλου κας Κάζαγλη και τα όσα αναφέρει, παραθέτουμε τα ακόλουθα:

Η μηνυτήρια αναφορά για τις πράξεις της (και όχι για την ίδια προσωπικά κα Κάζαγλη), δεν έγινε από το Δήμαρχο Γαλατσίου, αλλά από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου και μάλιστα με την ψήφο και την σύμφωνη γνώμη του κ. Πρωτονοτάριου, αρχηγού της παράταξης με την οποία κατεβαίνει στις εκλογές η κα Κάζαγλη.

Η ποινική δίωξη της, λόγω της φύσεως της τελεσθείσας πράξης, ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία Αθηνών.

Πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε έναν (1) χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

Ενώπιων του Εφετείου αθωώθηκε, γεγονός το οποίο μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, αφού εάν εκδίδονταν τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση, οι συνέπειες για το πρόσωπό της θα ήταν τραγικές.

Τέλος θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο λαό του Γαλατσίου ότι από καταγγελίες και δικαστικές ενέργειες της κας Κάζαγλη, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος και συνυποψήφιός της στο Συνδυασμό του κ. Πρωτονοτάριου, καταδικάστηκε και τέθηκε σε αργία.

Πεποίθηση μας είναι ότι η πολιτική του δήμου μας, δεν παράγεται στις δικαστικές αίθουσες αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο, με έργα και επιχειρήματα.


«Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια