Το Δημοτικό Συμβούλιο του «ΠΟΝΟΥ»!!!



Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

  Το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο μόνο σοβαρό δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς, αφού τα αστειάκια ολόκληρης της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, δίνανε και παίρνανε, λες και είχαν πάει εκδρομή στην Φιλοθέη.  
   Όσο για την Αντιπολίτευση σκληρή κι αμείλικτη απέναντι στην Συμπολίτευση, η οποία είχε κρατήσει δυστυχώς μία στάση απαξιωτική απέναντι στις παρατηρήσεις της. 
   Ο Μαγκανάρης κι ο Σιδερής μπροστάρηδες της Αντιπολίτευσης, δώσανε δείγματα γραφής και πιέσανε πολύ την κυβερνώντα παράταξη και ειδικά για το θέμα της Καθαριότητας, η οποία ενώ προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί χάνει τα κονδύλια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων το ένα μετά το άλλο μέσα από τα χέρια της. 
   Φυσικά δεν μπορούμε να μην πούμε και για την σκληρή στάση που κράτησαν ο Παπαδοκωστόπουλος και η Αυλωνίτου, οι οποίοι κινήθηκαν σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος με τους προηγούμενους. 
   Βέβαια ήρθαν και δύο καταγγελίες από τους πολίτες που η μία αφορούσε την ΛΑΤΩ και η άλλη το Ά Δημοτικό Σχολείο όπου τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά, όμως, θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί πολύ καλύτερα, εάν είχαν παρθεί άμεσες λύσεις, οι οποίες δεν θα οδηγούσαν το θέμα της σίτισης 30 παιδιών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον αυτό το θέμα θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί αμέσως την επόμενη ημέρα!
   Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την απουσία πολλών Δημοτικών Συμβούλων, ένας εκ των οποίων έχει να πατήσει το πόδι του στο Δημαρχείο από τον Οκτώβριο του 2013, που μάλλον δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, αλλά δεν μπορούμε και να το παραλείψουμε, ενώ στενόχωρη ήταν και η απουσία από την αίθουσα των Δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης την ώρα που είχαν πάρει το λόγο και μιλούσαν οι Δημοτικού Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια