Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τετάρτη 8/1/2014 - Τρίτη 14/1/2014



ΚΡΙΟΣ

   Φρόντισε να ηρεμήσεις και να εκμεταλλευτείς τις όμορφες νύχτες που έρχονται μαζί με κάποιο πρόσωπο που σε χαλαρώνει. Βρίσκεσαι λίγα βήματα πριν από μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρισκάρεις. Φυσικά τα προβλήματα, οι δυσκολίες, θα εξακολουθούν να υπάρχουν ότι και να κάνεις για αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

  Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το πορτοφόλι σου. Ποτέ δεν ήσουν κάποιους από αυτούς που έπαιρνε στα σοβαρά το χρήμα. Με λύπη μου σου ανακοινώνω ότι τώρα κάτι θα πρέπει να κάνεις για αυτό. Γενικά είναι η εποχή που έχεις μπροστά σου αρκετές ενέδρες που πρέπει να αποφύγεις και επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Μην αφήσεις μερικές τυπικές δυσκολίες να χαλάσουν την εικόνα που έχεις χτίσει. Με τη στάση σου πρόσφατα αδίκησες πολύ ένα άτομο που σου συμπαραστάθηκε. Θα είναι δείγμα ωριμότητας όταν παρόμοιες καταστάσεις θα τις αντιμετωπίζεις με περισσότερη ψυχραιμία.  Ιδιαίτερα τώρα που ένα προβλήμα μοιάζει σιγά-σιγά να βρίσκει διέξοδο. Μερικά πράγματα επαγγελματικά δέξου ότι είναι αναπόφευκτα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Οικονομική κρίση και μπερδέματα είναι στο ζενίθ. Μην μασάς όμως… Εσύ Καρκίνε είσαι μέσα στο πνεύμα της εποχής. Ξεπερνώντας κάποιες πρόσκαιρες αναποδιές και απογοητεύσεις και κυρίως αποφεύγοντας ανούσιες κουβέντες και αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ετοιμάσου να υποδεχθείς σε λίγο καιρό καλύτερες μέρες, δεν βλέπεις το φώς στον ορίζοντα;

ΛΕΩΝ

  Αν καταφέρεις αυτό το διάστημα να το περάσεις χωρίς απώλειες να είσαι σίγουρος ότι την επόμενη περίοδο που θα ακολουθήσει θα είσαι ανάμεσα στους ευνοημένους.  Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, το έχεις ακούσει αυτό σίγουρα. Φρόντισε και να το εφαρμόσεις γιατί μπροστά σου ο δρόμος έχει λάδια. Αλλά λίγα μόλις μέτρα μετά μπορείς να βγάλεις έναν αναστεναγνό ανακούφισης. Τα ξεπέρασα θα πεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Δεν πρέπει να κλείνεσαι μέσα. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις. Υπάρχει ένας άγγελος που στέκεται πλάι σου και σε προστατεύει από τις παγίδες που στου στήνουν κάποιοι <δικοί σου>  άνθρωποι. Κάποιοι πάλι αυτό το ονομάζουν ένστικτο.  Όποιος παραπονεθεί για τη στάση σου, μη του γυρίσεις τη πλάτη αλλά εξήγησε του τα πως και τα γιατί σου.


ΖΥΓΟΣ

  Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στα οικονομικά σου και να αναζητήσεις νέα πηγή εσόδων.  Τα νεύρα, τις φωνές, τις αναποδιές, τα κοντραρίσματα που υπάρχουν μπορείς να τα αποδώσεις όλα στα άστρα. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε διάφορους τομείς είναι και αυτές συνέπεια αυτών. Προς το παρόν τώρα που είσαι μέσα στο τέλμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις στους γύρω σου πως στη ζωή δεν είναι το χρήμα το παν. Είσαι από τους ευνοημένους, ιδιαίτερα αν είσαι ένας Σκορπιός από αυτούς που φρόντισαν όταν έπρεπε να εφαρμόσουν κατά γράμμα το ρητό «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στα οικονομικά θα έχεις το περιθώριο για ταξίδια, γούνες, τζακούζι κλπ (λέμε τώρα).

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Είσαι μια από τις λίγες περιπτώσεις που τα οικονομικά σου υπάρχουν ελπίδες να βελτιωθούν ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι Τοξότες αυτό το διάστημα θα πρέπει να μείνουν εκεί που είναι. Για κανέναν δεν είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να κάνει αλλαγές στη ζωή του. Μπορείς να συνεχίσεις αυτά που κάνεις, να δουλεύεις πάνω σε ότι έχεις ξεκινήσει και να κρατάς κλειστά τα αυτιά σου σε σειρήνες και καλοθελητές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Κλείσου στο δωμάτιο σου και άσε να περάσει αυτή η εβδομάδα. Δεν είναι ώρα για να αναζητήσεις λύσεις και ξεκαθαρίσματα. Κάτι σαν τοίχος υψώνεται μπροστά σε ότι και να κάνεις.  Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε άλλο εκτός από τον κακό σου εαυτό «όταν έχεις πολλά μπερδέματα θα έχεις και κακά ξεμπερδέματα», έλεγαν παλιά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Μπορείς να συγκεντρωθείς αποκλειστικά στα του οίκου σου; Μπορείς να κλείσεις το στόμα σου; Μπορείς να χαμηλώσεις του τόνους; Κάντο και δεν θα χάσεις. Για την ακρίβεια θα χάσεις πολύ λιγότερα από αυτά που θα απωλέσεις αν δεν το κάνεις. Επίσης δεν είναι καιρός για αλλαγές στο συναισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

   Χειμώνα έχουμε, λογικό είναι οι αδιαθεσίες, τα κρυολογήματα αλλά εσύ έχεις και νεύρα… και δεν λέω κάπου έχεις και συ τα δίκια σου αλλά ακόμη και όταν  όλοι μοιάζουν να σε προκαλούνε  το να ξεσπάς έτσι δεν οδηγεί πουθενά, άσε που μετά μετανιώνεις. Επαγγελματικά είσαι στο σωστό δρόμο, αν θες να ακούσεις κάτι καλό τότε μάθε πως το μυαλό σου πρέπει να καταγραφεί σε βιβλίο και να διδάσκεται.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια