Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τετάρτη 21/1/2014 - Τρίτη 27/1/2014



ΚΡΙΟΣ

   Ακόμη και αν υπάρχουν περιπτώσεις που φαίνεται να σε πνίγει το δίκιο, εσύ πρέπει για μια ακόμη φορά να προσπαθήσεις να εξηγήσεις, να διευκρινήσεις, αποφεύγοντας να ανεβεί η ένταση της φωνής σου. Ανοχή, Αντοχή, Υπομονή, αυτό είναι το τρίπτυχο που θα πρέπει να υπακούσεις αυτή την εβδομάδα. Κοίταξε προσεκτικά γύρω σου, αν καταφέρεις να παραμείνεις ήρεμος θα δεις μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν μια ευκαιρία να περνά από μπροστά σου. Μην την αφήσεις ακόμη και αν υπάρχουν όροι ή ζητηθούν ανταλλάγματα. Να αξιολογήσεις ψύχραιμα τα υπέρ και τα κατά.

ΤΑΥΡΟΣ

  Κάποιοι που σε τριγυρίζουν θέλουν να πιστέψεις ότι σου είναι απαραίτητοι και πως χωρίς αυτούς δεν μπορείς. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μια κάθαρση, να απαλλαχτείς από τα βαρίδια που στη χειρότερη περίπτωση σε πήγαιναν πίσω και στη καλύτερη δεν σε άφηναν να κινηθείς. Αυτή τη φορά πρέπει να κλείσεις τα μάτια, να αδιαφορήσεις, να αγνοήσεις και να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου. Θα τα καταφέρεις; Αν ναι από αυτή τη κρίση συναισθηματικά και επαγγελματικά θα βγεις πιο δυνατός, πιο βέβαιος για τις επιλογές σου. Απώλειες φυσικά και θα υπάρχουν, αλλά δεν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

   Είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρεις και θα καθορίσει πολλά εξελίξεις που θα τρέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μη αφήσεις να χαθεί άλλο άσκοπα χρόνος τώρα μάλιστα που μοιάζει να υπάρχει μια ευνοϊκή συγκυρία.  Εννοείτε ότι θα ακούσεις πολλά για αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. Τα επιχειρήματα σου δεν θα πείσουν όλο τον κόσμο. Ε και; Σκέψου ρεαλιστικά τι είναι αυτό που εσύ πραγματικά επιθυμείς, τι σου δίνει ζωή, τι σου επιτρέπει να βάζεις στόχους, τι προοπτικές έχεις, τι σε αφήνει να ονειρεύεσαι. Έτσι θα μπορείς να αντισταθμίσεις τα οφέλη και τα κόστη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Μέσα σου έχεις πολλά που σε μπερδεύουν και ξεχειλίζουν αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να ψάξεις τις αιτίες, ούτε να τρέχεις σε ψυχολόγους να σου αναλύουν την παιδική σου ηλικία και τις σχέσεις σου, το ρόλο που έπαιξε η οικογένεια σου, η ανατροφή σου και άλλα παρόμοια. Όταν κάτι μας μπουκώνει, φταίει που δεν βρίσκει διέξοδο κάπου να το διοχετευθεί. Αυτό το πάθος σου προσπάθησε με ελεγχόμενη ροή να το αφήσεις σιγά-σιγά να ξεσπάσει, καλό θα σου κάνει. Όταν θυμώνεις να το αφήνεις να βγαίνει και όταν αγαπάς να το δείχνεις. Μη φοβάσαι.

ΛΕΩΝ

   Ακόμη και αν οι  καταστάσεις που πέρασες σου άφησαν τα σημάδια αυτός δεν είναι λόγος για να φέρνεις κάθε φορά το παρελθόν μπροστά σου.  Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε κρυμένους σκελετούς στη ντουλάπα αλλά αυτό είναι παρελθόν, πάει πέρασε. Ας επιστρέψουμε στο παρόν. Η εύκολη λύση σε αυτά που θα συναντήσεις αυτή τη βδομάδα είναι να γυρίσεις τη πλάτη και να φύγεις. Η δύσκολη να καθίσεις να συζητήσεις αυτό που προέκυψε. Όμως πρώτα από όλα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Οι περισσότεροι μιλάνε και σχεδόν ποτέ δεν ακούνε τις απόψεις του άλλου. Ναι αυτό είναι πρόβλημα, αλλά όπως όλα τα προβλήματα έχει και αυτό τη λύση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Όταν βλέπεις τη κατσαρόλα να βράζει στο φουλ με σκεπασμένο το καπάκι τότε ανοίγεις το καπάκι για να φύγουν οι ατμοί. Αν δεν το κάνεις ή θα σου καεί η κατσαρόλα και μετά θα είναι αργά ή ο ατμός που έχει συσωρευτεί θα σου πετάξει άγαρμπα το καπάκι.  Έτσι και εσύ με τη σειρά σου θα πρέπει να βγεις έξω να ξεδώσεις και να φλερτάρεις για να μη το κάψεις. Με το να διασκεδάσεις προσφέρεις χρόνο και αντοχές στον εαυτό σου. Ακόμη και αν αυτά που θα συναντήσεις λες πως δεν σε γεμίζουν απόλυτα. Μη ξεχνάς όμως πως ελέγχεσαι για τη κάθε σου κίνηση.


ΖΥΓΟΣ

   Πρώτα από ολα σήκωσε το κεφάλι ψηλά. Αξιολόγησε τον εαυτό σου όπως πρέπει και επέτρεψε του να αφεθεί μια φορά. Επιτρέπεται αυτές τις μέρες να φλερτάρεις, να αστειεύεσαι, να διαφωνείς. Απαγορεύεται να κλειστείς στον εαυτό σου. Έχεις δικαίωμα να απολαύσεις ότι στερήθηκες. Για σένα όλα αυτό είναι ένα παιχνίδι, το έχεις ήδη προαποφασίσει. Οι άλλοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι αυτό είναι συνέπεια από βάρος και το μέγεθος της πίεσης που έχεις. Άμα θέλεις μια χαρά ξέρεις να πουλάς παπά προς τα έξω. Αυτό που κρύβεις τελικά το κρύβεις καλά. Άλλα μέχρι πότε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Προφυλάξου σωματικά από ατυχήματα, χαλάρωσε πνευματικά και ανοίξου συναισθηματικά. Kάνε κάτι, πρώτα από όλα κυρίως για σένα. Μπορείς να εκφράσεις κάποια από τα συναισθήματα σου πετώντας τον εγωισμό στα σκουπίδια και στα μάτια των τρίτων θα αποκαλυφθεί η πολύ ρομαντική πλευρά σου. Δυστυχώς δύσκολα μπορεί να δεχθεί κάποιος περισσότερα από αυτά που μπορεί να κατανοήσει ή να νιώσει και ο ίδιος (οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε σαν μέτρο τον εαυτό μας). Εσένα σχεδόν σου έγινε συνήθεια η απόκρυψη της πραγματικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

   Και να που άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και οι άνεμοι φυσώντας έφεραν νέα δεδομένα στο σπίτι, στη δουλειά, στις σπουδές, παντού. Εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε τι που θα συμβεί θα έχει επιπτώσεις, αλλά αυτό είναι αδύνατο να το εξηγήσεις σ όλο τον κόσμο. Έχεις όμως κάνει τα σχέδια σου και ξέρεις τι πας να κάνεις. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά και η πρόκληση που ανοίγεται μπροστά σου είναι μεγάλη. Χρειάζονται τακτικές κινήσεις υποχώρησης και κατανόηση όταν δεν σε κατανοούν. Θα μπορέσεις να τα καταφέρεις;



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Αυτές οι μέρες είναι οι ιδανικότερες για να καταφέρεις να κλείσεις κάποιον παλιό λογαριασμό. Κάντο και ετοιμάσου γιατί αμέσως μετά κάτι μαγειρεύεται. Ήταν καιρός να συμβεί και αυτό μέσα σε όλα τα άλλα που είχαν στήσει χορό γύρω σου. Έπονται εξελίξεις και θα είσαι ψεύτης Αιγόκερε αν μου πεις ότι δεν τις περίμενες. Πιάσε το ρυθμό που έχει εκείνο το τραγούδι που λέει: «δυο πόρτες έχει η ζωή». Μετά πρέπει να αναρωτηθείς ποια θα είναι αυτή που πρέπει να ανοίξεις. Έκπληξη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Αν έχεις αγγίξει τα δικά σου όρια για αυτό σίγουρα φταίει που κάποιες φορές έριξες περισσότερο νερό στο κρασί σου. Όμως αυτό κάποτε έπρεπε να γίνει. Μην απογοητευτείς λοιπόν αν κάτι που πίστευες αρχίσει να καταρρέει, αντίθετα δες το σαν μια αφορμή για έναρξη γενικά μια περιόδου αμοιβαίας ειλικρίνειας σαν μια ευκαιρία για να σκεφθείς. Επί τη ευκαιρία λοιπόν κάνε μια αναθεώρηση στις σχέσεις σου, στις επιλογές σου και στα όνειρα σου. Και συνειδητοποίησε ότι από σένα εξαρτώνται όλα!

ΙΧΘΕΙΣ

   Αν έχεις αγγίξει τα δικά σου όρια για αυτό σίγουρα φταίει που κάποιες φορές έριξες περισσότερο νερό στο κρασί σου. Όμως αυτό κάποτε έπρεπε να γίνει. Μην απογοητευτείς λοιπόν αν κάτι που πίστευες αρχίσει να καταρρέει, αντίθετα δες το σαν μια αφορμή για έναρξη γενικά μια περιόδου αμοιβαίας ειλικρίνειας σαν μια ευκαιρία για να σκεφθείς. Επί τη ευκαιρία λοιπόν κάνε μια αναθεώρηση στις σχέσεις σου, στις επιλογές σου και στα όνειρα σου. Και συνειδητοποίησε ότι από σένα εξαρτώνται όλα!


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια