Στο «Γαλάτσι Νέα Αρχή» με τον Νίκο Μαγκανάρη!



Της Δώρας Σούπουλη
Πολιτικός Συντάκτης-Δημοσιογράφος

   Συγκέντρωση παρουσίασης των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβουλών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Γαλάτσι Αττικής, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Μαγκανάρη.
   Ο υποψήφιος δήμαρχος, έκανε λόγο για επανασυγκρότηση των κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "αφήνει πίσω του κάθε εγωισμό, για μια Νέα Αρχή".    Μάλιστα υποστήριξε, πώς εκ των υστέρων θα υλοποιηθούν νέα τοπικά μεταρρυθμιστικά προγράμματα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τους Γαλατσιώτες.
   Στο μεταξύ τόνισε πως δεν πτοείται από την πολιτική αστάθεια και πως θα προβεί άμεσα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, με σκοπό την αποφυγή της δυσβάστακτης ύφεσης και καταστρεπτικής λιτότητας, παρά τις σκληρές πιέσεις που δέχεται από τους αντίπαλους του.


   Εντούτοις, αίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα του νεαρού Δημοσιογράφου και Αρχισυντάκτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας" Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου" Πλούταρχο Πάστρα.
   Ο 21χρόνος φοιτητής, τίθεται υποψήφιος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς στοχεύει σε μια θετική συμβολή που αφορά σε μείζονα ζητήματα και κατά κύριο λόγο σε αλληλέγγυα πλαίσια. Απαλλαγμένος από το φαινόμενο της κομματικοποίησης-ισχυρά πολιτικοποιημένος , με αυτοπεποίθηση, ήθος, δυναμικότητα και πρωτίστως με ενεργό το αίσθημα της ευαισθησίας, και συνάμα βούληση για έντονη κοινωνική δράση, οδεύει προς τη κατεύθυνση ραγδαίων και αποτελεσματικών αλλαγών στην πόλη μας!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια