Πλησιάζει κι άλλος «μνηστήρας» για το Ολυμπιακό Κέντρο στο Γαλάτσι!   Πυρετώδεις διεργασίες για την παραχώρηση του κλειστού Ολυμπιακού κέντρου στο Γαλάτσι, πραγματοποιεί το ελληνικό δημόσιο, μετά το οριστικό ναυάγιο με τη δημιουργία mall από τον όμιλο Χαραγκιώνη.
   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επιχειρηματίας έχει προσεγγίσει το δημόσιο προκειμένου να μισθώσει το ακίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα και για να χρησιμοποιηθεί για αθλητικούς σκοπούς.
   Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις ως προς το τίμημα για τη μίσθωσή του ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα προσέκρουε σε καμιά περίπτωση με την τοπική κοινωνία. Ο... άγνωστος μνηστήρας αναμένεται να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του για το τι σκέφτεται να κάνει με το κέντρο στο Γαλάτσι.
   Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο επέστρεψε στο δημόσιο καθώς η γραφειοκρατία δεν επέτρεψε στην κοινοπραξία που είχε αναδειχθεί πλειοδότης στην παραχώρηση από την εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα, το 2006, να το αξιοποιήσει. Η κοινοπραξία φέρεται να διεκδικεί αποζημίωση 22 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.ered.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια