ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

Φωτογραφία του χρήστη Ελευθέριος Κουνάνης.
"Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα"!

   Η ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ''  συνεχίζοντας τον αγώνα της, δείχνει πάλι το κοινωνικό πρόσωπό της, πραγματοποιώντας μία ακόμη από τις εκατοντάδες δράσεις αλληλεγγύης, οι οποίες έχουν προσφέρει μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που είχαν κι έχουν ανάγκη εδώ και δεκαετίες.
  Καθημερινά, συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη υγιεινής και ρούχα για να τα παραδώσει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ. σε άτομα και οικογένειες, τα οποία έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να περάσουν ανθρώπινα Χριστούγεννα.
   Εφέτος στον αγώνα, όπως δηλώνει ο Ιδρυτής και Πρόεδρος αυτής της Ομάδας κύριος Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης, «μετά το "Σπίτι Γαλήνης" και το "Ένα Παιδί Ένας Κόσμος", κοντά τους θα είναι και ο "Θεόφιλος" από τους πολύτεκνους, ώστε η κοινωνική αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, να μεγαλώσει»!
  Τέλος, εμείς σαν «Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» πιστεύουμε πως όλοι μαζί αν ενωθούμε και προσπαθήσουμε, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, δηλαδή τον συνάνθρωπό μας, τότε αυτή η  μαύρη πραγματικότητα που ζούμε θ' αρχίζει ν΄αλλάζει σιγά σιγά! Γι' αυτό το λόγο, αν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε σ' αυτή τη δράση αλληλεγγύης, ώστε να χαρίσουμε όλοι μαζί χαμόγελα στους συμπολίτες μας τις ημέρες των εορτών, οι οποίοι τα έχουν πραγματικά πολύ ανάγκη, τότε μπορείτε να το κάνετε φέρνοντας ότι σας είναι εύκολο και προσιτό από τρόφιμα (π.χ. κονσέρβες, γάλατα, φρυγανιές, λάδι κτλ.) μέχρι ρούχα τα οποία δεν τα χρησιμοποιείτε πλέον, στην Πυλωτή της Αγάπης, που βρίσκεται στα Καραγιαννέικα, συγκεκριμένα στην διεύθυνση Καλαμών 36 και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. . Μην ξεχνάτε ότι "Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα"!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια