Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 11/11/2013 - 17/11/2013



ΚΡΙΟΣ

  Τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις ως και προκλητικές . Από τη πλευρά σου εσύ το μόνο που θέλεις είναι να ταξιδέψεις, να αφήσεις πίσω ότι σε χαλάει και να ανοιχτείς σε νέους προορισμούς, να περάσεις νύχτες και μέρες ξεφαντώματος. Βέβαια υπάρχει και η πραγματικότητα. αλλά. Κράτα το μέτρο, μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε ό,τι και αν ακούσεις, μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Μπορεί να μη ταξιδέψεις για νέους προορισμούς αλλά μπορείς να σταθείς εκεί που είσαι υποστηρίζοντας τα πράγματα που μετράνε για σένα, ευαισθησία, συναίσθημα, αξιοπρέπεια. Μια συμβουλή θα σου δώσω, μη τραβάς το σχοινί όταν βλέπεις πως δεν έχεις εναλλακτική λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

  Πριν κάνεις κάτι θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ και ιδιαίτερα να προσέξεις να μην επιτρέψεις στον εγωισμό σου να είναι αυτός που θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σου. Γενικά υπάρχει ένας κανόνας που για σένα αυτή τη βδομάδα (και όχι μόνο) θα πρέπει να είναι χρυσός: Το επαγγελματικό κομμάτι όσο σημαντικό και να είναι δεν πρέπει να σε απορροφά σε βάρος της προσωπικής σου ζωής. Θα πρέπει να αφήσεις πίσω όλα αυτά που σε βαραίνουν, ότι στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξη σου θα πρέπει να το παραμερίσεις και να μη δώσεις σημασία αν ακουστούν διάφορα. Γενικά φρόντισε στα διλήμματα που προκύπτουν και αφορούν το μέλλον σου να πάρεις άμεσα ενεργητική θέση, κάνε πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Κάπου ανάμεσα σε αυτή και την επόμενη εβδομάδα αναλόγως τη μέρα που γεννήθηκες ξεκινάει μια νέα περίοδο που αφήνει πολλές ελπίδες. Αλλά δεν θα είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα από την αρχή γι αυτό και αν κάνεις λάθος κινήσεις, θα μπερδευτείς. Αν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Το θετικό είναι πως ακόμα και αν παρεμβληθούν ανάμεσα σε σένα και τα σχέδια σου απρόβλεπτα εμπόδια δεν θα καταφέρουν να σε βγάλουν από το δρόμο σου. Ακόμα και αν εσένα σου φαίνεται πως κάποια πράγματα παραμένουν στάσιμα το νερό συνεχίζει να κυλάει εκεί που έσκαψες και πάει προς το στόχο του. Η Κυριακή που έρχεται κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Τα νέα είναι ευχάριστα! Τα …παλιά εξακολουθούν να είναι προβληματικά! Ευκαιρίες υπάρχουν για να επουλώσεις πληγές και αντίστοιχα ευκαιρίες για να αφεθείς να σε παρασύρει η ζωή που ξεκινά να χορεύει σαγηνευτικά μπροστά στα μάτια σου. Μετά από αρκετό καιρό που προσπάθησες -και μπράβο σου τα κατάφερες- να αντιμετωπίσεις τη θλίψη, έφθασε ο καιρός που σιγά-σιγά οι καταστάσεις θα σου αφήνουν την ευνοϊκή τους αύρα. Τρέξιμο, γλυκιές στιγμές και προοπτικές. Όλα όμως αυτά οφείλονται σε σένα, στην υπομονή, αντοχή και επιμονή που έδειξες ακόμη και όταν έμοιαζε η στάση σου να ήταν ξεροκεφαλιά. Τα επόμενα εμπόδια που θα ξεπεράσεις οδηγούν σε μια πιο γεμάτη ζωή πασπαλισμένη με συναισθηματική χρυσόσκονη.

ΛΕΩΝ

  Τελικά μοιάζει κάτι να έμαθες από τις δυσκολίες που πέρασες. Οι εμπειρίες που απέκτησες με πόνο και αίμα θα έλεγε κανείς εκτός που σε έκαναν πιο δυνατό σου φτιάξανε και μια βάση για να μπορείς να πατήσεις. Μη παραπονιέσαι πως ακόμα είναι χαμηλά. Είναι το εφαλτήριο για τις καλύτερες μέρες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τελειώσανε τα δύσκολα, δεν σου λέω κάτι τέτοιο. Αυτά θα εξακολουθούνε να σε ακολουθούνε να τα συναντάς σε κάθε βήμα, με τη διαφορά όμως ότι κάθε βήμα σου πλέον είναι ανοδικό. Τώρα οργανώνεσαι για να την αντεπίθεση σου. Στο πρόσωπο σου ορκίζονται πίστη όλοι οι παλιοί σου συμπολεμιστές, δεν θα τους απογοητέψεις έ;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Ναι είναι δύσκολο να κάνεις τον χαζό, όταν δεν είσαι. Και όταν μάλιστα αισθάνεσαι το δίκιο να είναι με το μέρος σου αυτό σε φουντώνει. Αλλά τα πάντα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται. Το να μην τεντώσεις το σκοινί σήμερα θα είναι κέρδος μακροπρόθεσμο. Αυτές τις μέρες αυτό που θέλεις μέσα από τη ψυχή σου είναι ένας δικός σου άνθρωπος, κάποιος που θα σταθεί πλάι σου και θα σε αφουγκραστεί. Αλλά δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό και μη ρωτάς γιατί. Σε τελική ανάλυση κανέναν δεν χρειάζεσαι. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι εσύ πάντα υπήρξε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου. Αλλά όταν σε τυφλώνει ο εγωισμός σου… (ωχ.. ωχ ).


ΖΥΓΟΣ

  Τελικά ποια είναι τα σχέδια σου, μπορείς να τα συνοψίσεις σε προτάσεις και να τα γράψεις σε ένα χαρτί. Θα σου κάνει καλό αρχικά αν τα βάλεις σε μια τάξη θέτοντας τις προτεραιότητες. Αλλά όποια και αν είναι αυτά δεν θα πρέπει αποκαλύψεις τον τρόπο που σκέφτεσαι να ενεργήσεις, τίποτα που να δείχνει την ευαισθησία σου, δεν είναι θεμιτό αυτές τις μέρες να γίνει κοινό μυστικό. Ναι κατά βάθος σε ελκύει ιδιαίτερα η συντροφικότητα και θα ήθελες πολύ να μοιραστείς πολλά από αυτά που υπάρχουν μέσα σου και σε πνίγουν. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις πού να διοχετεύσεις όλο αυτό το μεγάλο απόθεμα συναισθημάτων που πολλές φορές φθάνει να σε πνίγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν για σένα πως δεν έχεις κατανόηση. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί εσύ πρώτα από όλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις συμπεριφορές και μετά κρίνεις και αποφασίζεις. Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι μένουν στην επιφάνεια ή για την ακρίβεια μένουν αποκλειστικά σε αυτά που βλέπουν. Έτσι είναι αδύνατον να κατανοηθούν συμπεριφορές σαν τη δική σου που αφουγκράζεσαι τις καταστάσεις και ερμηνεύεις τα σημάδια. Μετά ναι δεν έχεις λόγους να δίνεις εξηγήσεις παρά μόνο όταν χρειάζεται παίρνεις τα μέτρα σου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αυτή την εβδομάδα σε προβληματίζει ο συντηρητισμός σε κάποιες κρίσεις. Είσαι ετοιμοπόλεμος και τίποτα δεν θα επιτρέψεις να σε εμποδίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν για σένα πως δεν έχεις κατανόηση. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί εσύ πρώτα από όλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις συμπεριφορές και μετά κρίνεις και αποφασίζεις. Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι μένουν στην επιφάνεια ή για την ακρίβεια μένουν αποκλειστικά σε αυτά που βλέπουν. Έτσι είναι αδύνατον να κατανοηθούν συμπεριφορές σαν τη δική σου που αφουγκράζεσαι τις καταστάσεις και ερμηνεύεις τα σημάδια. Μετά ναι δεν έχεις λόγους να δίνεις εξηγήσεις παρά μόνο όταν χρειάζεται παίρνεις τα μέτρα σου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αυτή την εβδομάδα σε προβληματίζει ο συντηρητισμός σε κάποιες κρίσεις. Είσαι ετοιμοπόλεμος και τίποτα δεν θα επιτρέψεις να σε εμποδίσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Λένε για σένα πολλά… (και άδικα να συμπληρώσω). Είναι λοιπόν επόμενο πως σε έχουν κουράσει τέτοιες συμπεριφορές ιδιαίτερα από πρόσωπα που έπρεπε να σε ξέρουν καλύτερα. Γι αυτό και θα πρέπει μια και έξω αυτό να το ξεκαθαρίσεις σε όλους. Η καλοσύνη έχει και όρια. Κανείς δεν δικαιούται να σε κρίνει για τον τρόπο που θέλεις να κινείσαι. Δεν γίνεται να τα ακούς γιατί έχεις επιθυμίες στόχους και όνειρα. Μια και λέμε για στόχους και όνειρα αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι για ότι θελήσεις να υλοποιήσεις. Βέβαια αν σου προκύψουν ζητήματα που σε εμπλέκουν με το νόμο ή το δημόσιο, πριν πεις οτιδήποτε εξέτασε προσεκτικά το θέμα και στην ανάγκη ζήτα νομική συμβουλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Αρχικά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι η τύχη είναι με τη μεριά σου. Αλλά και να σε προειδοποιήσω πως αυτό που ονομάζουμε τύχη, δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, θα κερδίσω στα χαρτιά, θα μου πέσει το τζόκερ και άλλα παρόμοια. Μην περιμένεις λοιπόν πως στα ξαφνικά τα οικονομικά σου θα ανθίσουν, πάψε να πιστεύεις στα θαύματα. Όλα γίνονται μόνο με σκληρή και επίμονη προσπάθεια και τα αποτελέσματα έρχονται συνήθως αφού πρώτα περάσεις μερικούς γκρεμούς, δείς κάμποσους εφιάλτες και ξεπεράσεις μία τουλάχιστον τάση για αυτοκτονία. Όταν λέμε λοιπόν ότι η τύχη μας ευνοεί σημαίνει πως η ζωή συνεχίζει να προχωρά μπροστά σου και να σου γνέφει. Εσύ πρέπει να την ακολουθείς όσο βαρύ και αν φαίνεται.

ΙΧΘΕΙΣ

   Όταν βλέπεις να καλοσυνεύει ο καιρός να βγαίνεις βόλτες, να μην αφήνεις ευκαιρία να ξεφεύγεις από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Μπορεί να υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου χιλιάδες αναπάντητα ερωτήματα από το η γη γυρίζει, αν τον-την αγαπάς, μέχρι τι φαγητό να μαγειρέψεις, αλλά έτσι είναι τα πράγματα όταν τα θέλεις όλα και πιστεύεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, αλλά η συνεχής και συνήθη αντιμετώπιση της ζωής, μέσα από τον τρόπο που τη βλέπουν τα μάτια σου. Βέβαια μέσα σε όλα θα πρέπει να περιμένεις πως κάποτε θα προκύψουν και τα αναπάντεχα, έτσι πχ μην απορήσεις αν τις επόμενες μέρες θα επανέλθει το παρελθόν στη ζωή σου. Αυτό πιθανόν σε κάποιους να συνδυάζεται με μια μετακίνηση ή κάποιο μήνυμα.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια