ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Στην Τραλλέων άνδρας μαχαίρωσε γυναίκα οδηγό αυτοκινήτουΈνα αιματηρό επεισόδιο συνέβη το πρωί της Δευτέρας στη διασταύρωση των οδών Τραλλέων και Σιβόρων, όταν ένας 51χρονος άνδρας άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την 63χρονη οδηγό. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο άνδρας δήλωσε ότι η γυναίκα είναι συγγενής του και ότι είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ η 63χρονη ανέφερε στις αρχές ότι δεν τον γνωρίζει.

Ανέφερε μάρτυρας πως: «Είδα το περιστατικό και πήγα προς το μέρος που η γυναίκα καλούσε. Η γυναίκα πήγε να βγει από το αυτοκίνητο και αυτός δεν ξέρω τι φρίκη έφαγε και της επιτέθηκε. Βλέπω τον μάστορα που προσπαθούσε να αποτρέψει το περιστατικό, τον τραβήξαμε θέλοντας και μη για να δούμε τι κρατάει στα χέρια του. Είδαμε το χέρι της γυναίκας σφαγμένο, πήγε να μου την ρίξει και εμένα. Τον απέφυγα, τον έριξα κάτω. Τον αφόπλισα μέχρι που τον ρίξαμε κάτω. Είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους και μπόρεσε και μου έκανε και μια μαχαίρια στην κοιλιά. Είναι γνώριμος στη γειτονιά έχει κάνει κάτι φασαρίες, πρέπει να έχει ψυχολογικά. Πριν από καμιά βδομάδα έσπαγε αυτοκίνητα κατά μήκος της Τράλλεων. Έχει κανονικά χαρτί γιατρού».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια