«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» -H Kατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση της μητέρας της μετά τις αντιδράσεις



«Συγγνώμη» ζήτησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ. 

Για «απαράδεκτη ανάρτηση» κάνει λόγο η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ζητώντας συγγνώμη για προηγούμενη ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία αναπαρήγαγε το πρωτοσέλιδο για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό από τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι' αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», ανέφερε στη νέα της ανάρτηση. 

«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;»

Σημειώνεται πως η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μητέρα της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να γίνει «στόχος» από χρήστες των social media που την καλούσαν να πάρει θέση. 

Έτσι, η Κατερίνα Στεφανίδη, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο που έγραφε: «Να μαζέψεις τη μητέρα σου», απάντησε: «Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;», σημειώνοντας παράλληλα σε άλλο σχόλιο πως δεν ταυτίζεται με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας της. 


Πηγή: real.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια