Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της ΚαρολάινΤη φωτογραφία έδωσε στα media ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν και παππούς της μικρής Λυδίας, Ντέιβιντ Κράουτς.

Μια φωτογραφία της Λυδίας που ζει πλέον με τον παππού, τη γιαγιά της και την οικογένεια της αδελφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες, αποκαλύπτει ότι η μικρή έχει μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Μάλιστα, η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα τρία της χρόνια.

«Το μόνο μου μέλημα τώρα είναι να φροντίζω τη μικρή Λυδία η οποία είναι χωρίς μητέρα και χωρίς πατέρα» δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς στη DailyMail. Όπως μάλιστα έκανε γνωστό, το σπίτι στην Αλόννησο που τόσο αγάπησε τέθηκε προς πώληση, με σκοπό να κοπούν οι δεσμοί με την Ελλάδα και η μικρή Λυδία να μεγαλώσει «μακριά από την τοξική παρουσία» του δολοφόνου πατέρα της.

Για τον Ντέιβιντ Κράουτς και τη Σούζαν Ντε λα Κουέστα ο χρόνος «πάγωσε» στις 11 Μαΐου 2021 όταν η κόρη τους βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, έχοντας πλάι το μωρό της που ήταν τότε μόλις εννέα μηνών. 

Δείτε τη φωτογραφία της μικρής Λυδίας:Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια