«Ακούμε θόρυβο και φοβόμαστε...»: Σοκάρουν οι ηλικιωμένοι που ξυλοκοπήθηκαν από τον γιο τουςΕκτός από τον ξυλοδαρμό που υφίστανται οι δύο ηλικιωμένοι γονείς, ο 50χρονος γιος τούς έχει πάρει το φαγητό, ενώ έχει καταστρέψει και τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού τους.

«Ακούμε θόρυβο και φοβόμαστε μην μπει». Αυτά είναι τα λόγια της 80χρονης Κατερίνας, της μητέρας που δέχεται άγριους ξυλοδαρμούς από τον 50χρονο γιο της τα τελευταία 10 χρόνια, επειδή αυτός απαιτεί συνεχώς χρήματα, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει. Οι επιθέσεις γίνονται εις βάρος και των δύο γονιών του.

«Φοβάμαι μην μπει μέσα. Ακούμε θόρυβο και φοβόμαστε», δηλώνει η 80χρονη μητέρα μιλώντας στο Mega. «Έβαζε φωτιά στις πρίζες για να κάψει τα καλώδια. Κουδούνια και τηλέφωνο δεν υπάρχει. Η κουζίνα είναι σπασμένη. Όλο το χειμώνα είμαστε μες το κρύο».

Το κλιματιστικό είναι διαλυμένο, οι τζαμαρίες είναι σπασμένες και τα έπιπλα επίσης διαλυμένα. Μάλιστα, οι ηλικιωμένοι γονείς έχουν αναγκαστεί να μεταφέρουν το ψυγείο τους στην κρεβατοκάμαρα, με την κ. Κατερίνα να δηλώνει ότι «το άδειαζε και τώρα κλειδώνουμε και την πόρτα του δωματίου».


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια