Χήρα Καραϊβάζ: «Τον δολοφόνησαν γιατί φοβήθηκαν ίσως αυτά που θα έγραφε»Δύο χρόνια από την δολοφονία του δημοσιογράφου η Στάθα Αλεξανδροπούλου μίλησε για τη ζωή μετά το φόνο του συζύγου της, τις συναντήσεις της με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, αλλά και το πιθανό κίνητρο των δραστών.

Εκτός από την απέραντη θλίψη που βιώνει αυτά τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του συζύγου της, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ δίνει παράλληλα τον δικό της αγώνα  για να μάθει τους δολοφόνους.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη ζωή μετά το φόνο του συζύγου της, τις συναντήσεις της με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, αλλά και το πιθανό κίνητρο των δραστών.

«Τον δολοφόνησαν γιατί δεν τους άρεσε αυτά που έγραφε και φοβήθηκαν ίσως αυτά που θα γράψει. Είναι ξεκάθαρο το γιατί δολοφόνησαν τον Γιώργο», δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Θεωρώ δεδομένο ότι θα εξιχνιαστεί και του Γιώργου η δολοφονία, δίνω πίστη στους Έλληνες αξιωματικούς, το θεωρώ δεδομένο ότι θα εξιχνιαστεί».

Δύο χρόνια μετά η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο παραμένει ανεξιχνίαστη. Ήταν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021 όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες πληρωμένων δολοφόνων, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. 

«Είναι πιο δύσκολες μέρες όταν είναι κοντά γιατί αυτό που έρχεται στο μυαλό είναι η ζωή πριν από το συμβάν αυτό, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο δύσκολες αυτές οι μέρες, είναι κάτι σαν γενέθλια στο αντίθετο», δήλωσε η κ. Αλεξανδροπούλου σημειώνοντας πως «τη μέρα που σκοτώσανε τον Γιώργο ερχόταν για να βγει την πρώτη του βόλτα με το αυτοκίνητο του Δημήτρη, να του δείξει του παιδιού το καινούργιο του αυτοκίνητο». 

Πόσο όμως άλλαξε τη ζωή της οικογένειας ο θάνατος της συζύγου της; Σε αυτή την ερώτηση ήταν κατηγορηματική: «Δεν υπάρχει η ασφάλεια που είχαμε όσο είχαμε τον Γιώργο, είχαμε μια ασφάλεια νιώθαμε και εγώ και το παιδί κάτι το δεδομένο, τα πράγματα ήταν σε μια ροή, τώρα έχουν ανατραπεί όλα αυτά».


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια