Σε μηχανική υποστήριξη ο Μπερλουσκόνι - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τουΑπόψε είναι πιθανόν να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του  Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. 

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης με έντονη δύσπνοια, λόγω προβλημάτων στο καρδιακό και αναπνευστικό σύστημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera. Στο νοσοκομείο, μεταξύ των άλλων, βρίσκονται η μεγαλύτερη κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, ο αδελφός του Πάολο Μπερλουσκόνι και η σύντροφός του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Μάρτα Φασίνα.

Όπως δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «επικοινωνεί με τους γιατρούς» και εισήχθη στο νοσοκομείο, σήμερα το μεσημέρι «εξαιτίας λοίμωξης που, τις περασμένες ημέρες, δεν θεραπεύθηκε αποτελεσματικά».

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ευχήθηκε στον Μπερλουσκόνι να ξεπεράσει γρήγορα και αυτή την περιπέτεια της υγείας του και έγραψε στο Twitter «Forza Silvio» (κουράγιο, Σίλβιο).

Ο Μπερλουσκόνι έχει υποστεί επανειλημμένες κρίσεις ασθένειας τα τελευταία χρόνια, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό 2020 και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις την περασμένη εβδομάδα. Ο τέσσερις φορές πρωθυπουργός υποβλήθηκε επίσης σε μεγάλη εγχείρηση καρδιάς το 2016 και έχει υποφέρει από καρκίνο του προστάτη.


Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια