Όλγα Τρέμη: Η πρώτη της αντίδραση on camera στις δηλώσεις Μικρούτσικου


Tι είπε η δημοσιογράφος κατά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τις αποκαλύψεις Μικρούτσικου.
Η Όλγα Τρέμη εντοπίστηκε από την κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, όπου ρωτήθηκε σχετικά μετά τα όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 
«Ενοχληθήκατε με όσα δήλωσε ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος;», ήταν η ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος.
Η Όλγα Τρέμη αρκέστηκε να πει: «Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, αλλά δεν θα απαντήσω». 
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη» 
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει σε συνέντευξή του, ότι όταν ήταν φοιτητής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών στην Όλγα Τρέμη, η οποία ήθελε να μπει στο Οικονομικό της Νομικής. Εκείνο το διάστημα δημιουργήθηκε ανάμεσά τους ένα ειδύλλιο, το οποίο γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι.
«Ξεκίνησα για μαθηματικός και έγινα μουσικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο OK.
Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στη σχέση τους, ενώ όπως υποστήριξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν και γνωστός του, του υπέβαλε κάποιες ερωτήσεις και ο ίδιος, με την ιδέα ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί, απάντησε. Δεν ήξερε ότι ηχογραφούνταν, ούτε ότι οι συγκεκριμένη κουβέντα θα δημοσιεύονταν.

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια