Τεντόγλου σε Καραλή: «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου, όποτε ντύσου καλά» κι εκείνος έβαλε... φόρμαΤα γενέθλια του γιορτάζει ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον Εμανουέλ Καραλή να του εύχεται δημόσια και να κάνει αναρτήσεις με διάφορες φωτογραφίες αλλά και μια υπόσχεση του 25χρονου Ολυμπιονίκη, που τελικά δεν κράτησε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου γιορτάζει σήμερα (18/03) τα 25α γενέθλια του και ο Εμανουέλ Καραλής θέλησε να του ευχηθεί και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα οι δύο τους φαίνεται να είχαν κοινή έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (17/03) προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του 25χρονου Ολυμπιονίκη.

Ο Καραλής δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φράση που του απηύθυνε ο Τεντόγλου, που έλεγε: «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου όποτε ντύσου καλά». Έτσι κι έγινε αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε. Ο Καραλής πίστεψε την δήλωση του φίλου του κι όντως έβαλε τα καλά του, ωστόσο ο Τεντόγλου εμφανίστηκε με ένα καθαρά πιο αθλητικό στυλ.

Ο Καραλής ανάρτησε και διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν, δείχνοντας έτσι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δύο σπουδαίων αθλητών, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. 


Πηγή: sportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια