Ρούλα Πισπιρίγκου: Να παραπεμφθεί σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας ζητεί ο εισαγγελέαςΤο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου «δείχνει» ο εισαγγελέας στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Οεισαγγελικός λειτουργός προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, έχει και τον τελευταίο λόγο , να παραπεμφθεί η μητέρα των παιδιών σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο εισαγγελέας ζητά επίσης και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία δικάζεται ήδη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στην περίπτωση της Μαλένας και της Ιριδας, το ιατροδικαστικό πόρισμα Καρακούκη - Καλόγρηα αναφέρει ως αιτία θανάτου και στις δύο περιπτώσεις την ασφυξία.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχικές γνωματεύσεις από την Χριστίνα Τσάκωνα και την Αγγελική Τσιόλα ανέφεραν ως αιτίες, την ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα και την αγενεσία φλεβόκομβου για την Ιριδα.


Πηγή: real.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια