Νίκος Μουρατίδης: «Η Βανδή μια ζωή φώναζε και τσίριζε – Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;»
Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Σάκη Ρουβά.

“Δεν έχω κάνει καμία τρέλα για κανένα έρωτα. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι σε σχέση, αλλά να μην σας ενδιαφέρει! Θέλω να είμαι κριτής στο «Fame Story» αν επιστρέψει στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα πάντα, είμαι ο εθνικός κριτής», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Μουρατίδης τόνισε: «Από τέταρτο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δεν μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να τραγουδάει “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;. Η τελευταία που θυμάμαι είναι το ¨όλα γύρω σου γυρίζουν””.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια