Ένα ταξίδι αδέσμευτης ενημέρωσης και ελεύθερης άποψης ξεκινάει στο Γαλάτσι! - Πλούταρχος Πάστρας



Αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, σας καλοσωρίζουμε στο μικρό μας χάρτινο «καράβι» που έχει σκοπό να ταξιδέψει πάνω στα καλλίρροα ύδατα της φαντασίας σας και να ακονίσει το μυαλό σας. Εφέτος η Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου κλείνει τα δέκα συναπτά έτη παρουσίας της στη διαδικτυακή ενημέρωση και ψυχαγωγία της πόλης μας από το 2013. Σε αυτό το έτος ορόσημο λοιπόν για εμάς, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας. 

Όπως γράφουμε και στο λογότυπο μας η Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου δίνει το βήμα και τον λόγο στον πολίτη. Η εφημερίδα μας έτσι έχει ως στόχο να ενημερώνει, αλλά και να προβληματίζει τον σύγχρονο πολίτη, τον σκεπτόμενο άνθρωπο. 

Η έντυπη εφημερίδα μας Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου θα είναι ανοιχτή σε όλες και όλους σας. Θα αποτελεί το βήμα των πολιτών. Θα κρίνει τα κακώς κείμενα και θα επικροτεί τα καλώς πεπραγμένα.

Στόχος μας είναι να μην αποτελέσουμε ένα απλό ειδησεογραφικό έντυπο, αλλά μία σύγχρονη εφημερίδα, όπου η γνώμη του ελεύθερα σκεπτόμενου πολίτη θα έχει την πρώτη θέση στο έντυπό μας!

Με μία φρέσκια δημοσιογραφική ομάδα και με τακτικούς και έκτακτους συνεργάτες, σε κάθε φύλλο μας θα προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την αλήθεια πίσω από την πληροφορία.

Η Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες. Θα περιλαμβάνει διάφορα θέματα και στήλες με πλούσιο πνευματικό περιεχόμενο που έχει σκοπό να αφυπνίσει και να κάνει ενεργή ξανά την κριτική άποψη και σκέψη. Κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι τα άρθρα γνώμης. 

Η θεματολογία λοιπόν των σελίδων μας θα περιστρέφεται σε θέματα τοπικής ενημέρωσης, πολιτικής, κοινωνίας, οικονομικών, εθνικών θεμάτων, πολιτισμού, βιβλίου κ.ά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζουμε και συνεντεύξεις από πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας μας που αντιπροσωπεύουν το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της κοινωνίας μας. Φυσικά θα φιλοξενούμε και σημαίνοντα πρόσωπα και από την υπόλοιπη Ελλάδα.  

Ας αρχίσουμε λοιπόν από σήμερα να γράφουμε ιστορία σε αυτή τη μικρή σε έκταση πόλη, αλλά μεγάλη σε πνευματική, πολιτική και κοινωνική δυναμική σύγχρονη πολιτεία!


Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δημοσιεύτηκε στο 1ο Φύλλο της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια