Ανακοίνωση Δημάρχου Γαλατσίου: Τηρούμε τις υποσχέσεις μας


Τηρούμε τις υποσχέσεις μας!!
Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας, συνολικού κόστους 6,5 εκ. ευρώ.
Μια προσπάθεια πολλών ετών, με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων του συγκροτήματος Γκράβας, παίρνει «σάρκα και οστά» μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής, στον Δήμο Αθηναίων, στον Δήμο Γαλατσίου και στην ΚΤΥΠ ΑΕ, ώστε τα σχολεία να ανήκουν πλέον ενεργειακά στη βαθμίδα  Β+ από τη βαθμίδα Ε που ήταν μέχρι σήμερα.
Με κοινές προσπάθειες διεκδικήσαμε και πετύχαμε να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής η επικαιροποιημένη μελέτη που έγινε από υπηρεσία της ΚΤΥΠ ΑΕ, καθώς το συγκεκριμένο έργο είναι καίριας σημασίας και για τον δήμο μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο κόπος και οι προσπάθειες πολλών ανθρώπων για πολλά χρόνια επιτέλους θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα σχολεία της Γκράβας θα εξοικονομούν σύντομα 750 κιλοβατώρες ετησίως.
Το σχολικό συγκρότημα Γκράβας είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα της Αττικής, με εννέα συγκροτήματα που περιλαμβάνουν σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και ειδικό σχολείο, ΙΕΚ και εργαστηριακό κέντρο. #Γαλατσι #ΤηρουμεΤιςΥποσχεσειςΜας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια