Μεθώνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του ζευγαριού - Το μυστηριώδες σημείωμα και οι φόβοι για το «κακό που έχει συμβεί»


Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι των Αμερικανών που ζούσαν τα τελευταία χρόνια στη Μεθώνη και αγνοούνται από τις 23 Ιανουαρίου.
Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του Lukretia Robinson από τις ΗΠΑ, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στη Μεθώνη Μεσσηνίας στις 23 Ιανουαρίου 2023, όμως η εξαφάνισή τους δηλώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, για την οποία μάλιστα εκδόθηκε Silver Alert.
Οι ηλικιωμένοι ήταν λάτρεις της Eλλάδας και αφού συνταξιοδοτήθηκαν από τις δουλειές τους, αποφάσισαν να αφήσουν τη χαώδη και γεμάτη άγχος ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και να εγκατασταθούν μόνιμα στη Μεθώνη, απ’ όπου και χάθηκαν.
Την ίδια ώρα, η κόρη τους στην Αμερική είναι σίγουρη ότι έχουν αυτοκτονήσει και ήδη αναζητά δικηγόρο για τα κληρονομικά. Νεκρούς, εξάλλου, τους θεωρεί και ο ανιψιός τους, βάσει αναρτήσεων στα social media. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που τους πρόσεχε επικοινώνησε μαζί τους τελευταία φορά στις αρχές του Φεβρουαρίου. Μετά δεν είχε νέα τους για ημέρες και επισκέφθηκε ξανά το σπίτι, ωστόσο δεν τους βρήκε. Παράλληλα, διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους. Ενημέρωσε την κόρη τους που ζει στην Αμερική, η οποία δεν γνώριζε κάτι και στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.
«Πρέπει να έχει συμβεί κάτι πολύ κακό...»
Σύμφωνα με φιλικά τους πρόσωπα «έφυγαν ξαφνικά»… με τον προβληματισμό να εντείνεται μετά και το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι τους.
«Πρέπει να έχει συμβεί κάτι πολύ κακό...» σημειώνει την ίδια ώρα φίλος του ζευγαριού, περιγράφοντάς τους ως δύο ανθρώπους που ξεχώριζαν για τη διακριτικότητα, τη μόρφωση και την ευγένειά τους.
«Υποψιάζομαι το χειρότερο. Ή τους λήστεψαν και τους έχουν απαγάγει ή κάτι έχουν κάνει. Δεν μπόρεσαν να αντέξουν αυτό το βαρύ πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Λουκρητία...», πρόσθεσε, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα best-tv.gr.

Το μυστηριώδες σημείωμα

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε φίλη του ζευγαριού, από το σπίτι έλειπε μόνο το αυτοκίνητό τους, ενώ το σημείωμα που βρέθηκε έλεγε: «Τζουλιάνα (κόρη του ζευγαριού), θα σε αγαπάμε για πάντα. Μαμά και μπαμπάς...». 

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια