Τι λέει ιδιωτική ερευνήτρια για την 22χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η μικρή Μαντλίν - Βίντεο


Ιδιωτική ερευνήτρια που ασχολείται με την υπόθεση της Μαντλίν Μακάν αποκαλύπτει το παρασκήνιο των εξελίξεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σχετικά με μια κοπέλα από την Πολωνία η οποία ισχυρίζεται ότι είναι το κορίτσι που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία σε ηλικία τριών ετών.

Το 2019 συνδέθηκα επίσημα με την υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, όταν βρήκα στοιχεία σχετικά με έναν άνδρα ή τον ύποπτο της υπόθεσης στη Γερμανία. Είμαι επίσης ιδιωτική ερευνήτρια και μεταφυσική ντετέκτιβ. Βασικά, η πρόβλεψή μου ήταν ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή», δήλωσε η ερευνήτρια μιλώντας στο Mega.
«Όταν η Τζούλια Βέντελ ξεκίνησε να δημοσιεύει πράγματα σχετικά με την υπόθεση στο Instagram και παντού, άρχισε η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών μου να αναρωτιέται εάν είναι η αληθινή Μαντλίν ή όχι».
Η ιδιωτική ερευνήτρια δήλωσε πως η σχέση της 22χρονης Τζούλια Βέντελ με την οικογένειά της δεν είναι καλή.
«Η οικογένειά της δεν είναι χαρούμενη που το κορίτσι θέλει να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μας καταλάβαμε ότι έχει βιαστεί όχι μόνο μία φορά, αλλά πολλές φορές. Δεν μπορούσε να βρει παιδικές φωτογραφίες της από την ηλικία των 6 μηνών έως 7 χρονών. Η μητέρα της Τζούλια, δεν θέλει καθόλου να συμμετέχει σε καμία συνέντευξη ή να αποκαλύψει οτιδήποτε για να γίνει τεστ DNA».
«Η Τζούλια είναι η Τζούλια. Είναι μία νέα κοπέλα που δεν έχει καλό παρελθόν και την ίδια ώρα έχει βιαστεί πολλές φορές, αλλά χρειάζεται βοήθεια. Όταν μου είπε ότι μία φωτογραφία που είδε από τον βιαστή ή τον ύποπτο βιαστή που πήρε την Μαντλίν πίσω στο 2017 ήταν η ίδια φωτογραφία που είχε η γιαγιά της στο σπίτι. Οπότε όταν ρώτησε γιατί είχε τη φωτογραφία αυτή στο σπίτι και ποιος είναι αυτός, αρνήθηκαν να απαντήσουν».
Όπως είπε η ιδιωτική ερευνήτρια, οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Γκάρι, θα ήθελαν να μάθουν ποια είναι η Τζούλια κι αν όντως είναι η Μαντλίν.
«Η ψυχική υγεία της Τζούλια δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή. Έχει λάβει πολύ αρνητικό feedback, πολλά αρνητικά λόγια και σχόλια. Επίσης, είναι νέα και ανώριμη και δεν θα εμπλακεί σε τίποτα και ειδικά με τα media που θα διαστρεβλώσουν τα λόγια της και θα τα αντικαταστήσουν με άλλα. Ακόμα θεωρούμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε την έρευνα», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο εδώ: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια