Διπλασιασμός οικονομικής ενίσχυσης δικαιούχων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου ΓαλατσίουΟ Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος και η Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άσπα Παναγιωτακοπούλου, προχώρησαν στον διπλασιασμό της οικονομικής ενίσχυσης που διατίθεται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Γαλατσίου, με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες των νοικοκυριών, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της ραγδαίας αύξησης των ειδών πρώτης ανάγκης.

Για 170 οικογένειες - δικαιούχους, που πληρούν τα κριτήρια του Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης Απόρων, η οικονομική ενίσχυση της 3ης δόσης - σύμφωνα και με την ομόφωνη υπ’ αριθμ. 263/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου  - κατόπιν εισήγησης της  Κοινωνικής Υπηρεσίας,  θα είναι διπλάσια ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, καθώς θα διατεθούν συνολικά περίπου 40.000,00€.

«Συνεχίζουμε, με υπευθυνότητα και συνέπεια, να είμαστε δίπλα σε όλους τους κατοίκους που έχουν ανάγκη. Βασική μας μέριμνα είναι η προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας και είμαστε πάντα εδώ για οτιδήποτε χρειαστούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια