Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου: Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπή πίτας


Φίλες και φίλοι
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου και αυτή την χρονιά όπως το συνήθιζε δεκατέσσερα και πλέον χρόνια προ της πανδημίας και της αναστολής κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας για περισσότερο από δύο χρόνια , υποδέχεται την καινούργια χρονιά με μια γιορτινή ποιοτική εκδήλωση ανάλογη του κλίματος των ημερών, με ευχές γιορτινά εδέσματα ,κοπή της παραδοσιακής πίτας , χορούς και τραγούδι. Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 ώρα 19.15 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους και Ιπποκράτους).
Μεγάλοι συντελεστές στην γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου μας, τα τμήματα του .Η τρίφωνη μικτή χορωδία του ,και το το χορευτικό. Μέσα από την πολύ καλή δουλειά και την φιλότιμη συλλογική προσπάθεια δασκάλων υπευθύνων και μελών που απαρτίζουν τα τμήματα ,θα παρουσιάσουν χορωδιακές μελωδίες και παραδοσιακούς χορούς αντίστοιχα.
 Η χορωδία μας,θα μας κρατήσει συντροφιά με υπέροχα χορωδιακά τραγούδια από τα Επτάνησα και γενικότερα την Ελλάδα μας. Μαέστρος της είναι ο κ. Ματθαίος Λεγάκης και υπεύθυνοι ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος και οι κ.Φλαμιάτου και Χατζηπάντου
 Το χορευτικό , κάθε χρονιά μέσα από τους παραδοσιακούς χορούς, μας ταξιδεύει σε διαφορετικό Ιονιοπελαγίτικο νησί αλλά κα άλλες περιοχές της πατρίδας μας. Αυτή την χρονιά θα μας ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων την όμορφη Κέρκυρα αλλά και τους Σαρακατσαναίους των Σερρών.. Χοροδιδάσκαλος όλα τα χρόνια παραμένει ο κ. Γιάννης Γκούλτας και υπεύθυνες η κ. Γαστεράτου η κ. Χατζηπάντου και η κ.Κουτσιομύτη. 
Προσκεκλημένοι μας όλοι εσείς Επτανήσιοι και φίλοι που στηρίζετε κάθε μας προσπάθεια για προσφορά στην κοινωνία και στον ποιοτικό πολιτισμό.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την καινούργια χρονιά, να κόψουμε την πίτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές, και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των χορωδών και χορευτών του Συλλόγου μας.
Προσκεκλημένοι μας και οι αιρετοί που απαρτίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση στον δήμο μας, , οι εκπρόσωποι και μέλη τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων της πόλης και όχι μόνο .Προσκεκλημένοι μας ο τοπικός τύπος , εκπρόσωποι της τοπικής εκκλησίας, και Επτανήσιοι εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου. .΄
Η παρουσία όλων σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο μας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια