Αποκλειστικό: Πρόταση Καμμένου-ΑΓΕΕΘΑ οι δύο στρατιωτικοί να αποζημιώνονται σαν να βρίσκονται σε αποστολή στο εξωτερικό - ΒΙΝΤΕΟ
Να διερευνήσει την δυνατότητα οι δύο στρατιωτικοί μας, που βρίσκονται αιχμάλωτοι χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες για 69η μέρα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό, προτείνουν στο ΣΑΓΕ ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Μαζανίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στόχος είναι η ανύψωση του ηθικού τους αλλά και το μήνυμα ότι η πατρίδα δεν αφήνει κανένα πίσω. Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων θα κληθεί να βρει το νομικό περίβλημα της απόφασης, είναι κάτι τυπικό δηλαδή.

Είναι πολύ πιθανό η Άγκυρα να δώσει άδεια στον Μανώλη Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί στις φυλακές τους δύο στρατιωτικούς μας. Έχει υποβάλει επίσημο αίτημα κι είναι πολύ πιθανό να εγκριθεί καθότι είναι επικεφαλής της επιτροπής για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια